Bilgisayara Ram Ekleme

Kafanda soru işareti kalmasın, bütün desteklediyi şeyleri atıyım.:D

Processor
Socket: LGA1155;
Processors supported: Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron;
Support for multi-core processors: yes;
Chipset
Chipset: Intel H61;
SLI/CrossFire: no;
Memory
Memory: DDR3 DIMM, 1066 - 1333 MHz;
Number of memory slots: 2;
Supports dual channel mode: yes;
Disk controllers
IDE: no;
SATA: number of connectors SATA 3Gb/s: 3;
Expansion slots
Expansion slots: 1xPCI-E x16, 1xPCI-E x1;
Audio/video
Sound: 5.1CH, HDA, based on the Realtek ALC662;
Network
Ethernet: 10/100 Mbps;
Connection
Interfaces: 10 USB, S/PDIF output, 1xCOM, D-Sub, Ethernet;
Back panel connectors: 6 USB, D-Sub, Ethernet;
Main power connector: 24-pin;
Processor power connector: 4-pin;
Advanced settings
Form factor: mini-ITX;

Ya şunu anladım tek, 2 tane slot varmış bende 2 gb ın yanına 4 gb eklemek istiyorum tabi uyacak sıkıntı olmayacak şekilde, çünkü internetten baktım mavi ekran falan veren olmuş bende alıp taktıktan sonra öyle bişey olmayacak şekilde uygun önerilerinizi bekliyorum, fiyat çok fazla aşmazsa 4x4 yapma olanağım varsa onuda yapabilirim önerilerinizi bekliyorum. Saolun şimdiden :)

8 gb olanı aşırı pahalıymış, CoD AW için ve yeni nesiller için almak istiyordum ama 6 bile pahalı :) 2. el bakıcam artık, bide sıkıntı çıkmaz değilmi arkadaşlar mavi ekran gibi ?

Sadece 2'nin yanına 4 taksanız yetecektir. Oyunlar sistem gereksinimlerinde yazıldığı kadar fazla kullanmıyor. En fazla 4048 Mb kullandıklarını gördüm. Fazlasıyla yetecektir.

Bugün 7850 ekran kartı ve i-5 işlemci ile açamadım, sebebi ram yüklenmesi 10 dakika sürdü yaklaşık :) Bir kere açtım oda dona dona açtım kapatınca ram kullanımı 2800 lerde geziyordu, yenileme sebebim bu :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı