Bilgisayara RAT girdiği nasıl anlaşılır?

knoxi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060Tİ Ryzen 7 7700x
Beleş bır CS2 hilesi yüklemistim, o günden beri Instagram hesabım çalındı. Geri aldım, Riot hesabının sifresi de değiştirilmeye çalışılıyor. Nasıl kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beleş bır CS2 hilesi yüklemistim, o günden beri Instagram hesabım çalındı. Geri aldım, Riot hesabının sifresi de değiştirilmeye çalışılıyor. Nasıl kurtulurum?
Format la kurtulursun ancak.

Kaspersky veya MalwareBytes ile bilgisayarınızı taratın ve tehditleri ortadan kaldırın.
E postanızın şifresini değiştirin ve çift faktörlü doğrulama yapın.
  1. Kaspersky veya MalwareBytes ile bilgisayarınızı taratın ve tehditleri ortadan kaldırın.
  2. E postanızın şifresini değiştirin ve çift faktörlü doğrulama yapın.
  3. Şifre yöneticisi kullanın.

Kaspersky indirip tarayın, bende bilmediğim siteden crackli oyun indirirken hesaplar gitmişti, bu şekilde çözdüm, sonra da şifreleri değiştirin.

RAT'dan gennelikle formatsız kurtuluş olmaz ama antiviruslerle deneyin şansınızı.

Kaskersky gibi iyi antivirüs programıyla tarama yap çift faktörlü doğrulama gibi şeyleri aktif et şifrelerini değiştir için rahat etmezse formatla(en garantisi ve kesin çözüm format RAT'ta. Diğerleri pek işe yaramıyor genelde RAT'ta)

RAT'ya da Stealer/Keylogger yemişsiniz gibi duruyor hocam. RAT direk bilgisayarınıza erişimi olurken stealer ya da keylogger ise sizin şifrelerinizi hedef alır. Şifrelerinizi değişin. Kaspersky tam tarama yapın. İçiniz rahat etmezse formata yönelin.

Böyle bir kutucuk var bu nedir iki ayrı antivurusten tarattim hileleri kaldırdı.

Dosya Ekleri

• 17397349044803822505125489147197.jpg
    17397349044803822505125489147197.jpg
    386,1 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı