Bilgisayara setup dosyaları kurulmuyor ve RAR dosyalarını açamıyor

kvrnosman

Hectopat
Merhabalar, direkt konuya gireceğim benim bilgisayarımda setup ve RAR dosyaları hata veriyor. Windows kullanırken mesela RAR dosyasını çıkar diyorum çıkarıyor falan yükleme ilerledikten sonra hata veriyor crc sağlaması yapılamadı gibi sonra RAR programımı değiştirdim 7Z kullanmaya başladım ama aynı hataları da o verdi. Sonra başka bir program daha kullandım o da hata verdi. Sorun dosyada değil çünkü indirdiğim her şey böyle oluyor, boyutu küçük dosyalarda sorun çıkmıyor 1 GB olanlarda falan ama yüksek dosyalarda hep sorun çıkıyor, diyelim ki RAR başarıyla tamamladı bu sefer oyunun setup dosyasına giriyorum onu açıyorum yükleme ilerliyor sonra hata veriyor, sorunun işletim sisteminde olduğunu düşünüp format attım ama değişen bir şey olmadı sonra Linux'a geçtim tekrardan RAR, arşiv hataları alıyorum Wine programı kullanırken de alıyorum, oyunların sadece demolarını yükleyebiliyorum boyutları küçük olduğundan. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz problem sadece oyun dosyalarında mı oluyor?
Yüksek boyutlu kısmını biraz açabilir misiniz? Ne kadar yüksek 5 GB mı 50 GB mı?

Öncelikle sorununuzu tanımlayabilmek için sağlıklı RAR dosyaları indirmekte fayda var. Korsan oyun dosyalarının yüklenmeme sorunu sadece RAR'a bağlayabileceğimiz bir şey değil. Kendi kendinize bir RAR kurun yüksek boyutlu. Onu çıkarmayı deneyin.

yani eskiden böyle bir sorun yoktu hep aynı yerden indiririm dosyalara da gelince oyun indirdiğimiz için oyun dosyaları oluyor dosya boyutu 2 gb olunca falan çıkıyor bazen 500 mb lik dosyalarda bile
yani eskiden böyle bir sorun yoktu hep aynı yerden indiririm dosyalara da gelince oyun indirdiğimiz için oyun dosyaları oluyor dosya boyutu 2 gb olunca falan çıkıyor bazen 500 mb lik dosyalarda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…