Gelmiş hocam SSD takma bahanesiyle temizliyim.Evet hocam bu kablo. Bu arada kasa temizlik vakti gelmiş gibi.
Hocam tekrardan merhaba her şey hazır ama kasanın icin de sata güç kablosunu bulamadım hangisi resimde.Evet hocam bu kablo. Bu arada kasa temizlik vakti gelmiş gibi.
Sata girişi mi demek istediniz? Anakart modeliniz nedir?Hocam tekrardan merhaba her şey hazır ama kasanın icin de sata güç kablosunu bulamadım hangisi resimde.
Evet hocam kasanın için de hangisine takacağım bir de 2 tane olacak 2 tane olarak kullanacağım zarar vermez dimi.Sata girişi mi demek istediniz? Anakart modeliniz nedir?
Evet hocam kasanın için de hangisine takacağım bir de 2 tane olacak 2 tane olarak kullanacağım zarar vermez dimi.
Anakart modelim;
Hocam onu buldum da güç kablosu büyük tırnak olan yeri nereye takacağım.Eki Görüntüle 1826433
Kırmızı ile işaret ettiğim yerlere takabilirsin.
Hocam büyük tırnak yerine SATA güç kablosunu(PSU'dan gelen) takacaksın, yanlış takma ihtimalin yok zaten çünkü ona göre bir çıkıntı var.Hocam onu buldum da güç kablosu büyük tırnak olan yeri nereye takacağım.
Hocam kabloyu bulamadım kasada hangisi onu soruyorum.Hocam büyük tırnak yerine SATA güç kablosunu(PSU'dan gelen) takacaksın, yanlış takma ihtimalin yok zaten çünkü ona göre bir çıkıntı var.
Hocam kabloyu bulamadım kasada hangisi onu soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.