Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #1 Bilgisayarın neresine takacağım? Zarar gelmesin. Yapamazsam bilgisayarcıya götüreceğim.
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #11 tii dedi: Evet hocam bu kablo. Bu arada kasa temizlik vakti gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Gelmiş hocam SSD takma bahanesiyle temizliyim. tii dedi: Evet hocam bu kablo. Bu arada kasa temizlik vakti gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba her şey hazır ama kasanın icin de sata güç kablosunu bulamadım hangisi resimde. Son düzenleme: 18 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
tii dedi: Evet hocam bu kablo. Bu arada kasa temizlik vakti gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Gelmiş hocam SSD takma bahanesiyle temizliyim. tii dedi: Evet hocam bu kablo. Bu arada kasa temizlik vakti gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba her şey hazır ama kasanın icin de sata güç kablosunu bulamadım hangisi resimde.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 18 Haziran 2023 #12 Glarious0 dedi: Hocam tekrardan merhaba her şey hazır ama kasanın icin de sata güç kablosunu bulamadım hangisi resimde. Genişletmek için tıkla... Sata girişi mi demek istediniz? Anakart modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Hocam tekrardan merhaba her şey hazır ama kasanın icin de sata güç kablosunu bulamadım hangisi resimde. Genişletmek için tıkla... Sata girişi mi demek istediniz? Anakart modeliniz nedir?
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #13 tii dedi: Sata girişi mi demek istediniz? Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kasanın için de hangisine takacağım bir de 2 tane olacak 2 tane olarak kullanacağım zarar vermez dimi. Anakart modelim; Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 1,7 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
tii dedi: Sata girişi mi demek istediniz? Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kasanın için de hangisine takacağım bir de 2 tane olacak 2 tane olarak kullanacağım zarar vermez dimi. Anakart modelim;
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 18 Haziran 2023 #14 Glarious0 dedi: Evet hocam kasanın için de hangisine takacağım bir de 2 tane olacak 2 tane olarak kullanacağım zarar vermez dimi. Anakart modelim; Genişletmek için tıkla... Kırmızı ile işaret ettiğim yerlere takabilirsin. Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Evet hocam kasanın için de hangisine takacağım bir de 2 tane olacak 2 tane olarak kullanacağım zarar vermez dimi. Anakart modelim; Genişletmek için tıkla... Kırmızı ile işaret ettiğim yerlere takabilirsin.
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #15 tii dedi: Eki Görüntüle 1826433 Kırmızı ile işaret ettiğim yerlere takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam onu buldum da güç kablosu büyük tırnak olan yeri nereye takacağım. Artı 0 Eksi
tii dedi: Eki Görüntüle 1826433 Kırmızı ile işaret ettiğim yerlere takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam onu buldum da güç kablosu büyük tırnak olan yeri nereye takacağım.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 19 Haziran 2023 #16 Glarious0 dedi: Hocam onu buldum da güç kablosu büyük tırnak olan yeri nereye takacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük tırnak yerine SATA güç kablosunu(PSU'dan gelen) takacaksın, yanlış takma ihtimalin yok zaten çünkü ona göre bir çıkıntı var. Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Hocam onu buldum da güç kablosu büyük tırnak olan yeri nereye takacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük tırnak yerine SATA güç kablosunu(PSU'dan gelen) takacaksın, yanlış takma ihtimalin yok zaten çünkü ona göre bir çıkıntı var.
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 19 Haziran 2023 #17 tii dedi: Hocam büyük tırnak yerine SATA güç kablosunu(PSU'dan gelen) takacaksın, yanlış takma ihtimalin yok zaten çünkü ona göre bir çıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu bulamadım kasada hangisi onu soruyorum. Artı 0 Eksi
tii dedi: Hocam büyük tırnak yerine SATA güç kablosunu(PSU'dan gelen) takacaksın, yanlış takma ihtimalin yok zaten çünkü ona göre bir çıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu bulamadım kasada hangisi onu soruyorum.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 19 Haziran 2023 #18 Glarious0 dedi: Hocam kabloyu bulamadım kasada hangisi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi