T tamergarip Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #1 Merhabalar, biraz önce kasamın altına su döküldü. Bilgisayarı açmaya çalıştım fakat ekran böyle oldu :
Merhabalar, biraz önce kasamın altına su döküldü. Bilgisayarı açmaya çalıştım fakat ekran böyle oldu :
T tamergarip Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #3 Tam olarak sorun nedir, sadece ekran kartı'nda bir sorun varsa onu değiştirebilirim.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #4 Ekran kartinda sorun var, diger bilesenleri kontrol ettiniz mi?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #6 Guc kaynagini, anakarti, RAM'leri kasanin icini acarak kontrol edin. İslak veya kuru mu, bakin. Kisa devre olasiligi olabilir.
Guc kaynagini, anakarti, RAM'leri kasanin icini acarak kontrol edin. İslak veya kuru mu, bakin. Kisa devre olasiligi olabilir.
T tamergarip Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #7 Hepsi kuru. Ekran kartıda çok ıslanmadı aslında. Sorun ne olabilir ?
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 23 Haziran 2014 #8 Ekran kartım böyle olsa kafayı yerdim. Kafamı dağlara taşlara vurup geberirdim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Haziran 2014 #9 GPU değişecek reballing ile büyük ihtimalle. Ama dost acı söyler, reballing yapılan bi PC'den bi daha hayır gelmez genelde.
GPU değişecek reballing ile büyük ihtimalle. Ama dost acı söyler, reballing yapılan bi PC'den bi daha hayır gelmez genelde.
T tamergarip Ziyaretçi 23 Haziran 2014 #10 Ekran kartı'm AMD Radeon HD 7570 (idi) çok pahalı değildi zaten, ekran kartını komple değiştirsem olmaz mı ?
Ekran kartı'm AMD Radeon HD 7570 (idi) çok pahalı değildi zaten, ekran kartını komple değiştirsem olmaz mı ?