Bilgisayara süre sınırı koyan program önerisi

Biom4techh

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ailem PC bakma zamanıma çok kısıtlama getiriyor, çok baktığım için. Bundan dolayı bana bilgisayara bakabileceğim ancak sürem dolunca bilgisayarın kapanacağı program söyler misiniz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kullanıyorsan ebeveyn kontrolüyle yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ailem PC bakma zamanıma çok kısıtlama getiriyor, çok baktığım için. Bundan dolayı bana bilgisayara bakabileceğim ancak sürem dolunca bilgisayarın kapanacağı program söyler misiniz lütfen?
Onu kendin ayarlayacaksın windows üzerinden yapilabiliyor şuan unuttum youtubeden bulabilirsin.

Komut istemini aç oraya yaz bunu enter'la zaten bildirim de gelir bilgisayar şu kadar saat sonraya kapanmaya ayarlandı diye.
Bilgisayarı otomatik kapanmaya ayarlayabilirsin. Mesela
"shutdown -s -t 3600" komutu 1 saat sonra bilgisayarı kapatır.
Hatta bunu kısayol haline getirebilirsin. Masaüstüne sağ tıkla yeni kısayol oluştur de. Konum kısmına shutdown.exe -s -t 3600 (3600 sn= 1 saat) yaparsan her tıkladığında bilgisayar 1 saat sonra kapanmaya ayarlanmış olur.
shutdown.exe -s -t 7200 yaparsan 2 saat sonra kapanır vs.

Wise Auto shutdown.

Hocam program uyarıda verebilir mi?

Bilgisayarı otomatik kapanmaya ayarlayabilirsin. Mesela.
"Shutdown -s -t 3600" komutu 1 saat sonra bilgisayarı kapatır.

Hocam onu biliyorum ancak benim istediğim gün içinde bakabileceğim bir süre olsun hakkımı ondan kullanayım.

Komut istemini aç oraya yaz bunu Enter'la zaten bildirim de gelir bilgisayar şu kadar saat sonraya kapanmaya ayarlandı diye.

Hcam onları bakmıştım YouTube'den bir adam anlatıyordu afgan rasulov gibi birşeydi.
Romaco timeout ✔

Wise Auto shutdown.

Kapatacak bir uygulama olduğunu düşünmüyorum ama uyarı verebilir.
Edit: Varmış ben bilmiyordum özür dilerim yanlış bilgi için.

Cevap verenlere teşekkürler program önerilerinize baktım romaco timeout yukledim işi hallettim ama wise Auto Studio'yu deneyeceğim.

Windows kullanıyorsan ebeveyn kontrolüyle yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bunu pek beceremedim ama işi hallettim teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı