Zotac GeForce RTX 3070 Ti AMP holo çok ısınıyor

zerotwo0

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, seneler önce bu kartı almıştım ve hiçbir oyunu doğru düzgün oynatamadı asla, benim ekran kartında mı sorun var bilmiyorum çünkü ekran kartı boştayken 50-60 dereceleri oyundayken +90 dereceleri görüyordu, yarattığı sesi söylemek bile istemiyorum. Ekran kartının iç dış temizlettim macununu yeniledim piyasada ki en iyi olan ile. Ona rağmen sadece 5-6 derece düşüş gerçekleşti. Kasada bir problem vardır dedim hava akışı olmuyordur kasayı değiştirdim gene düzelmedi. Oyun oynayabilmek için undervolt yapıyordum o bir nebze oynatıyordu ama düşük ayarlarda ve nadirde olsa crash veriyordu, oyundan zevk alamıyordum. Sorum şu bu ekran kartında teknik bir sorun mu var yoksa normal mi bunlar? Apartmanda en alt katta oturuyorum ve hava girişi üst kattakilere göre %30 daha az diyeyim. Camlar falan da açık.

1765327034655.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk testi High ayarlarda açtım 87 dereceyi gördü 5 dakikada. Başlangıçta 80 dereceden başladı. Ayarları Ultraya çektim oda 80 derecede başladı 87'yi gördü daha da üstüne çıkmadı fakat normal oyunlarda 90 dereceleri görüyorum şuan da oyun indirili değil test edemiyorum. Ayarlarda bir anormallik var mı?
Fark etmez, bize veri lazım.

Screenshot_2.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı