Bilgisayara trojan bulaştı ve tüm hesaplarımın e-postası değişti

Bu dicord Nitro'nun olayı nedir yahu, çoğu kişi bu tuzağa düşüyor?

Ben o linke tıklamadım. Benim hesabım o linkleri atıp duruyor.
Kaspersky internet securty ile tarama yapın düzelir ve ağınıza bağlı yabancı cihazları atarsanız.
İlk virüs bulaştığını anladığımda Hem Kaspersky hem de malwarebytes ile tam tarama yaptım ve bulunan virüsleri karantinaya alıp sildim hatta üzerine temiz kurulum yaptım ama sorun devam ediyor.

Dosya Ekleri

• 1633600757393.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 101

Çok acil arka planda bir program çalısıyor
Bu da fark edilmiyor çünkü Wi-Fi ağına sızmış ve tüm cihazlar tehlikede derhal ağ taraması yapın ve ya da benim bildiğim glaswire var arka planda ağını kontrol ediyor kimler bağlı kimler girip çıkıyor bak buna.

Modemi fabrika ayarlarına çevirin. Bilgisayarda tüm diskeleri biçimlendirdikten sonra bile buluyorsa low level formatlayın diskleri. Sonra temiz kurulum yapın. Dc hesabınızı kapatmaya çalışın olmazsa mail değişikliği yapın ve girdiğiniz tüm servelerden çıkın ve arkadaşlarınızı silin. Tüm hesaplarınız çalındıysa tek tek uğraşacaksanız başka çare yok. Bende o kadar garip şey indirdim ama bu kadarıyla karşılaşmadım sanırım önemli olan tüm hesaplarımda çift faktörlü koruma etkin ondanda olabilir.

İlk önce Malwarebytes indir, interneti kapat ve tarama yap. Ardından Discord şifreni değiştir, 2FA'yı aktifleştir. 2FA sayesinde tokenine giriş yapamayacaktır. Eğer yine devam ederse Windows'u formatla geç.

İlk önce Malwarebytes indir, interneti kapat ve tarama yap. Ardından Discord şifreni değiştir, 2FA'yı aktifleştir. 2FA sayesinde tokenine giriş yapamayacaktır. Eğer yine devam ederse Windows'u formatla geç.
Söylediklerinin hepsini daha önce yapmıştım zaten.

Modemi resetletidim ve diskleri biçimlendirdim ama hala aynı.

Geçmiş olsun kardeşim

Söylediklerinin hepsini daha önce yapmıştım zaten.

Modemi resetletidim ve diskleri biçimlendirdim ama hala aynı.
Bilgisayarı vs sıfırlamana rağmen sıfır kurulumdan sonra tarama sonrası virüs çıkıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…