Bilgisayara trojan girdi

Sanırım uzun sure Opera kullanmıyacagım cıdden tarayızı guzel cok fazla alternetıf ozellıgı var ama ben Chrome kullanmaya gerı donuyorum :D

Eki Görüntüle 1454657

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma bu sabahta aynısı olmustu ama forumlardan baktığımda pek de onemlı değildi. Bugün gene aynısı oldu ve bilgisayara bir şey takılıp cıkarma sesı geldı sonrasında kaldır dıyıp Windows Defender'dan tarama yaptım. Tarama yaparken mouse ve klavye erısımım gıttı. Sızce bilgisayara format atmam gerekbılır mı?

Eki Görüntüle 1454657

Kaspersky ve Malwarebytes ile tarayın. Sorununuz çözülmezse formattan başka çare yok.

Kaspersky ve Malwarebytes ile tarayın. Sorununuz çözülmezse formattan başka çare yok.
Konuyu okumadan neden direk kaspersky ve malwarebytes ile tarayın yazıyorsunuz? Sorun false-positive olduğu yazılmış ve üstelik 1.sayfada yazılmış sırf mesaj kasmak için yanlış bilgi/öneri vermeyiniz.

Konuyu okumadan neden direk kaspersky ve malwarebytes ile tarayın yazıyorsunuz? Sorun false-positive olduğu yazılmış ve üstelik 1.sayfada yazılmış sırf mesaj kasmak için yanlış bilgi/öneri vermeyiniz.
neresi yanlış acaba?

Konuyu okumadan neden direk Kaspersky ve Malwarebytes ile tarayın yazıyorsunuz? Sorun false-positive olduğu yazılmış ve üstelik 1.sayfada yazılmış sırf mesaj kasmak için yanlış bilgi/öneri vermeyiniz.

Ayrıca mesaj neden kasayım ucunda ne var ki? Aynı olay benim de başıma geldi yaptım düzeldi.
Sadece bunu aktardım.

Tamam biliyorum. Çok ciddi değil sorun. Fakat antivirüs programıyla taratıp trojanı silmenin ne gibi bir zararı olabilir?
Dediğiniz şey yine mantıksız çünkü malwarebytes bu virüsü tespit etmiyor bu sorunu yaşayan bir arkadaş bunu demişti kaspersky hakkında bilgim yok ama o da %99 tespit etmiyordur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı