Eki Görüntüle 1454657
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma bu sabahta aynısı olmustu ama forumlardan baktığımda pek de onemlı değildi. Bugün gene aynısı oldu ve bilgisayara bir şey takılıp cıkarma sesı geldı sonrasında kaldır dıyıp Windows Defender'dan tarama yaptım. Tarama yaparken mouse ve klavye erısımım gıttı. Sızce bilgisayara format atmam gerekbılır mı?
Eki Görüntüle 1454657
Konuyu okumadan neden direk kaspersky ve malwarebytes ile tarayın yazıyorsunuz? Sorun false-positive olduğu yazılmış ve üstelik 1.sayfada yazılmış sırf mesaj kasmak için yanlış bilgi/öneri vermeyiniz.Kaspersky ve Malwarebytes ile tarayın. Sorununuz çözülmezse formattan başka çare yok.
Edge kullanın.Sanırım uzun sure Opera kullanmıyacagım cıdden tarayızı guzel cok fazla alternetıf ozellıgı var ama ben Chrome kullanmaya gerı donuyorum![]()
neresi yanlış acaba?Konuyu okumadan neden direk kaspersky ve malwarebytes ile tarayın yazıyorsunuz? Sorun false-positive olduğu yazılmış ve üstelik 1.sayfada yazılmış sırf mesaj kasmak için yanlış bilgi/öneri vermeyiniz.
Konuyu okumadan neden direk Kaspersky ve Malwarebytes ile tarayın yazıyorsunuz? Sorun false-positive olduğu yazılmış ve üstelik 1.sayfada yazılmış sırf mesaj kasmak için yanlış bilgi/öneri vermeyiniz.
Sorun false-positive bugün baya konusu açıldı.Neresi yanlış acaba?
Sorun false-positive bugün baya konusu açıldı.Neresi yanlış acaba?
Sorun false-positive bugün bayağı konusu açıldı.
Dediğiniz şey yine mantıksız çünkü malwarebytes bu virüsü tespit etmiyor bu sorunu yaşayan bir arkadaş bunu demişti kaspersky hakkında bilgim yok ama o da %99 tespit etmiyordur.Tamam biliyorum. Çok ciddi değil sorun. Fakat antivirüs programıyla taratıp trojanı silmenin ne gibi bir zararı olabilir?
Dediğiniz şey yine mantıksız çünkü Malwarebytes bu virüsü tespit etmiyor bu sorunu yaşayan bir arkadaş bunu demişti Kaspersky hakkında bilgim yok ama o da %99 tespit etmiyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.