Formata gerek yok, gereksiz yere pire için yorgan yakmayın. Çok abartı olmuş format önerileri. Zararlılar için tek çözüm yok, birden fazla çözüm olabilir. Tek çözüm Kaspersky, format değil yani.
Öncelikle Rkill ile zararlıyı durdurun. Ardından anti-virüs yazılımınız ile tarama yapın. Anti-virüs yoksa şu rehberi uygulayın:
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...
Sitenin direkt adını da yazsan bir sorun olmazdı Ancak ben bu siteyi güvenilir olduğunu düşünüyordum. Torrent indirmek için değil de Türkçe yama indirmek için kullanacaktım. Hatta daha dün indirmeye niyetlendim ancak unutmuşum
Allah korumuş diyelim.Bir yama icin bile kırk takla atıyoruz güvenilir mi değil mi diye..
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.