Bilgisayara trojan girdi

Korkma o kadar ya format attıktan sonra modemin fişini çek ve 2 dakika bekle ip adresin sıfırlanır zaten.
Modemin fişini şuan çekersem faydası olur mu? İp adresinin ne etkisini olacağını bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden biraz açabilir misiniz

Modemin fişini şuan çekersem faydası olur mu? İp adresinin ne etkisini olacağını bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden biraz açabilir misiniz
Arkadaşım çıkar 2 dakika bekle sonrasında tak ondan sonra tamam

Formata gerek yok, gereksiz yere pire için yorgan yakmayın. Çok abartı olmuş format önerileri. Zararlılar için tek çözüm yok, birden fazla çözüm olabilir. Tek çözüm Kaspersky, format değil yani.

Öncelikle Rkill ile zararlıyı durdurun. Ardından anti-virüs yazılımınız ile tarama yapın. Anti-virüs yoksa şu rehberi uygulayın:

Sitenin direkt adını da yazsan bir sorun olmazdı Ancak ben bu siteyi güvenilir olduğunu düşünüyordum. Torrent indirmek için değil de Türkçe yama indirmek için kullanacaktım. Hatta daha dün indirmeye niyetlendim ancak unutmuşum
Allah korumuş diyelim.Bir yama icin bile kırk takla atıyoruz güvenilir mi değil mi diye..

Arkadaşlar formatı attım şu anlık tertemiz gibi duruyor yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim yeni bir tecrübe daha oldu benim için.

Arkadaşlar formatı attım şu anlık tertemiz gibi duruyor yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim yeni bir tecrübe daha oldu benim için.

Format atmana hiç gerek yoktu, Windows'u güvenli modda başlatıp Kaspersky yüklesen yeterdi.

Son düzenleme:
Modemi yeniden başlatın bilgisayarınızı başlattıktan sonra Malwarebytes indirin güvenli modda taratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…