Modemin fişini şuan çekersem faydası olur mu? İp adresinin ne etkisini olacağını bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden biraz açabilir misinizKorkma o kadar ya format attıktan sonra modemin fişini çek ve 2 dakika bekle ip adresin sıfırlanır zaten.
Modemin fişini şuan çekersem faydası olur mu? İp adresinin ne etkisini olacağını bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden biraz açabilir misinizKorkma o kadar ya format attıktan sonra modemin fişini çek ve 2 dakika bekle ip adresin sıfırlanır zaten.
Arkadaşım çıkar 2 dakika bekle sonrasında tak ondan sonra tamamModemin fişini şuan çekersem faydası olur mu? İp adresinin ne etkisini olacağını bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden biraz açabilir misiniz
Arkadaşlar formatı attım şu anlık tertemiz gibi duruyor yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim yeni bir tecrübe daha oldu benim için.
Modemi yeniden başlatın bilgisayarınızı başlattıktan sonra Malwarebytes indirin güvenli modda taratın.Modemin fişini şuan çekersem faydası olur mu? İp adresinin ne etkisini olacağını bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden biraz açabilir misiniz
Modemi yeniden başlatın bilgisayarınızı başlattıktan sonra Malwarebytes indirin güvenli modda taratın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.