Bilgisayara virüs bulaştığı nasıl anlaşılır?

DevPer

Zeptopat
Daha fazla  
Merahaba. Norton ile yaptığım taramada trojan A, trojan b. Backdoor gibi şeyler denetledi ve virüs yok dedi. Bilgisayarımı Kaspersky, Malwarebytes ve McAfee programlarıyla taradım ve sorun bulunmadı dedi. Technopat Sosyal'de diğer kişiler de bu sorunu yaşamış.
Sizce ne yapmalıyım?
Yardımcı olur musunuz?

Zaten virüs bulmamış basit bir şekilde anlamak istiyorsan görev yöneticisinde CPU değerlerine bakabilirsin hiçbir şey acık değilken %90, 80, 70 vb. oluyorsa virüs olabilir.

Yanlış bilgi
Arama yerinden aygıt yöneticisi yaz girmiyorsa virüs var bildiğim kadarıyla.

Merahaba. Norton ile yaptığım taramada trojan A, trojan b. Backdoor gibi şeyler denetledi ve virüs yok dedi. Bilgisayarımı Kaspersky, Malwarebytes ve McAfee programlarıyla taradım ve sorun bulunmadı dedi. Technopat Sosyal'de diğer kişiler de bu sorunu yaşamış.
Sizce ne yapmalıyım?
Yardımcı olur musunuz?

Kaspersky Rescue Disk programını denediniz mi?

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için hem aygıt yöneticisine giriyor hem de bilgisayarımda bir yavaşlık falan da yok ama Norton ile yaptığım aramadan sonra biraz şüphelendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için hem aygıt yöneticisine giriyor hem de bilgisayarımda bir yavaşlık falan da yok ama Norton ile yaptığım aramadan sonra biraz şüphelendim.

False-positive olabilir Norton'un arada yaptığı bir sorun.
Kaspersky Rescue Disk programını denediniz mi?

Neden her konuya Kaspersky Rescue Disk attığınız sorabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı