Bilgisayara virüs bulaştığı nasıl anlaşılır?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
Durum bu bilgisayarcı crackli ISO indirmiş olabilir ve bildiğim kadarıyla crackli ISO ile bulaşan virüsler bulunamıyormuş ben her ne kadar C diskini silsem de C diskinden D diskine, kurtarma disklerine (denedik ve kurtarma disklerine de dosya atılabiliyor) veya USB'ye bulaşabilir mi ve bulaştığını nasıl tespit edebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-08 114515.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-08 114515.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 10
Evet tarattım bir şey bulamadı.

RAM kullanımı da bu hocam virüs ihtimali var mıdır ne dersiniz?
@Lafonde
Merak etmeyin birşey yok sisteminizde yüksek ihtimal.
Hocam ama virüsler iyi şifrelenmiş saklanabiliyormuş ondan dolayı Malwarebytes taramasından pek bulunabileceğini düşünmüyorum.
Hayır bulabilir. Antivirüs bu şifrelenme olayı ne ya ilk kez senden duydum nereye gizlenmişse bulurlar tam taramada illaki. Boot virüsü olabilir dediğin şey ama çok yaygın bir şey değil çok da takmayın kafanıza böyle şeyleri. Eğer sisteminizde virüs varsa zaten belli eder kendini bir şekilde.

Merak etmeyin bir şey yok sisteminizde yüksek ihtimal.

Hayır bulabilir. Antivirüs bu şifrelenme olayı ne ya ilk kez senden duydum nereye gizlenmişse bulurlar tam taramada illaki. Boot virüsü olabilir dediğin şey ama çok yaygın bir şey değil çok da takmayın kafanıza böyle şeyleri. Eğer sisteminizde virüs varsa zaten belli eder kendini bir şekilde.

Yani kesin temizdir şu anda sistem değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı