2 hafta önce Assetto Corsa mod indirdim ve bu mod yüzünden bilgisayara bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Önce assetto oynarken bellek kullanımı yüzde 99 oluyordu (16 GB RAM). Bende modda optimizasyon sorunu olduğunu düşünüp modu silmeye çalıştım komple silemeyince direkt oyunu sildim. O günden beri PC de istemediğim şeyler oluyor. Kullandığım gamepad takınca bazen bozuluyor, bazı oyunlarda aşırı performans düşüşü gibi şeyler oluyor. Virüs bulaştığını düşünüyorum çünkü Valorant'ta 500 FPS alırken olaylardan sonra şu an 200'lerde geziniyorum. Virüs bulaşıp bulaşmadığına nasıl emin olabilirim. (hem PC daha ilk ayını doldurmadı)
Öncelikle merhaba dostlar. Ben bugün bilgisayarda virüs olduğundan şüphelendim. Tarama virüs çıkmadı ben de bir de bu seçeneği deneyeyim dedim. Her şey düzgün giderken taramamız gereken gizli hizmetler var PC'nin'i yeniden başlatın dedi. Tamam dedim sonra otomatik onarım dedi başlamadı. Günlük...
Öncelikle merhaba dostlar. Ben bugün bilgisayarda virüs olduğundan şüphelendim. Tarama virüs çıkmadı ben de bir de bu seçeneği deneyeyim dedim. Her şey düzgün giderken taramamız gereken gizli hizmetler var PC'nin'i yeniden başlatın dedi. Tamam dedim sonra otomatik onarım dedi başlamadı. Günlük...
Format değil. Var ise virüsleri temizleyecek.
Üstelik oluşturmuş olduğun USB sadece virüs taraması için değil pek çok iş için kullanılabilir.
Örneğin açılmayan herhangi bir bilgisayardaki dosyalara ulaşabilir ve dosyalarını dilediğin yere taşıyabilirsin. vsvsvsvs videoları biraz dikkatle ve arada durdurarak/pause izlerseniz ileride oluşabilcek başka sorunlarda kullanabileceğiniz bir araç olduğunu göreceksiniz. (USB üzerinden çalışan basit bir live işletim sistemi (windows) gibi düşünebilirsiniz.)