Fiyatı parçacıklara göre değişir bence. Format atmanın artık herkesin bildiğini var sayıyorum.Şu an bir bilgisayarcıyla anlaştım. Kamera işinden başlayacağım öğrenmeye, format, sökme-takma-toplama gibi şeyleri zaten biliyorum, elim de yatkın. Tam usta olduktan sonra küçük bir dükkan açmayı planlıyorum ama kazancı nasıl olur bilmiyorum.
Yani hocam çok kararsız kaldım bir dükkan açsan aylık en az 50-60k sadece gideri oluyor stopaj bağkur kira muhasebeFiyatı parçacıklara göre değişir bence. Format atmanın artık herkesin bildiğini var sayıyorum.
Dediğiniz doğru. Bizim yukarıda bilgisayarcı var ben götürüyorum benden hep 2000TL falan alıyor. Hep dediğim de yani bazen çözemediğim sorunlarla karşılaşıyorum götürüyorum yaptırıyorum 2000TL alıyor. Dediğim gibi yapacağınız işe göre değişebilir.Yani hocam çok kararsız kaldım bir dükkan açsan aylık en az 50-60k sadece gideri oluyor stopaj bağkur kira muhasebe
Eskiden kalan bir esnaflığın olsaydı olurdu da yeni dönemde açılmaz bence. Format işini sokakta ki 10 kişiden 9'u biliyor artık.Şu an bir bilgisayarcıyla anlaştım. Kamera işinden başlayacağım öğrenmeye, format, sökme-takma-toplama gibi şeyleri zaten biliyorum, elim de yatkın. Tam usta olduktan sonra küçük bir dükkan açmayı planlıyorum ama kazancı nasıl olur bilmiyorum.
Ozaman al satdan devamEskiden kalan bir esnaflığın olsaydı olurdu da yeni dönemde açılmaz bence. Format işini sokakta ki 10 kişiden 9'u biliyor artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.