Bilgisayarcı B450M S2H sistemin 2 satır kod eksik olduğundan dolayı akıcılığın kaybolduğunu söylüyor

MahanN

Hectopat
RAM
16 GB RAM 3200 MHZ HYPERX
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 990 PRO 1TB
Ekran kartı
VENTUS XS OC 1660 SUPER
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 5600X
Merhaba arkadaşlar bilgisayarcımla görüşmem sayesinde 5 yıldır çözemediğim sorunu sanırsam çözdüm ama bilgisayarı müsait olamıyor. Anakartımda 2 satır kod eksikmiş ve bu yüzden FPS'im yüksek olmasına rağmen kasıyormuş gibi hissediyormuşum, var mı yardımcı olacak bir arkadaş? Eski konuyu ise alta bırakıyorum, inceleyebilirsiniz.

Konu: R5 5600X - GTX 1660 Super sistemde FPS yüksek ama akıcı değil

Valla merak ettim, tekrar görüşürsen ve sorunun çözülürse bizi de bilgilendir. 2 Satır kod dediği nedir hepimiz merakla bekliyoruz.
Hocam o bilgisayarcının dediği peki bizler nasıl çözebiliriz yok mu bu konuda uzman yetenekli bir arkadaş ben her şeyi denemiş biriyim 5 yıl az süre değil.

Hocam o bilgisayarcının dediği peki bizler nasıl çözebiliriz yok mu bu konuda uzman yetenekli bir arkadaş ben her şeyi denemiş biriyim 5 yıl az süre değil.
Bir şey söylemek zor, muhtemelen bişiy tespit etmiş ama neyi tespit etmiş bilmiyorum. Belki bilen vardır ama en mantıklısı sorun çözüldükten sonra uygulanan adımların bizimle paylaşılması. Bilmediğimiz bir şey öğreniriz belki.

Ya sonuç olarak olayım akıcılık problemi 120 FPS'den aşağı akıcı hissetmiyorum Warzone Rust PUBG tüm oyunlarda yaşıyorum.

Bence ya anakartta ya ekran kartında ya da kabloda sorun var. Onu bunu bilmem.
Vallaha ne yapayım bende asusvg248qg monitör var şu ana kadar kasa ve anakart dışında her şeyimde değişti buna monitör dahil. Dilerseniz HDMI kablosuyla da deneyebilirimde sanmıyorum bir şeyin değişeceğini DP bağlı şu an.

Ya sonuç olarak olayım akıcılık problemi 120 FPS'den aşağı akıcı hissetmiyorum Warzone Rust PUBG tüm oyunlarda yaşıyorum.
Bir ihtimal sorun monitörde diyeceğim ama bilemem. Bahsettiğin hissiyatı bende yaşıyorum ama benimkisi şöyle; 240Hz monitörüm var, 240 FPS altında aldığımda veya %1 FPS değerim düşük olduğunda (ki en çok canımı yakan bu, FPS değerim 450 ancak %1 FPS Low değerim 67 89 falan oluyor) oyun kasıyormuş gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Vallahi benim 165 Hz 120 altı kasıyor gibi hissediyorum ve oyun akıcı asla değil o 120 sanki 55 45 miş gibi geliyor ve %1 değerlerimde sanırsam o şekilde buyurun izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşınızda oynuyor, 60 FPS alıyor, onda yağ gibi akıyor demiştiniz. Arkadaşınızın sistemi nedir? Ayrıca videoda CPU sıcaklığı görünmüyor, 5 yıldır çözemediğinizi söylediniz bide bu sorunu, bilgisayarcı abiniz anakartta sorun olduğunu anladıysa vardır bir bildiği diye tahmin ediyorum. Eğer uzak masaüstü ile bağlanıp nereye baktığını hatırlıyorsanız belki oralardan bir şey yakalayabiliriz.

Problemde bu bilgisayara bağlandığında sadece hizmetlerin çalıştığı kısma girdi bilgisayardan ve sabit bıraktı imlecini uzaktan yazılımla bakmış ve BIOS'umda 2 satır kodun eksik olduğu BIOS'umun gözükmediğini söyledi.

Başlat arama çubuğuna Sistem Bilgisi yazıp çıkan ekran görüntüsünü burada paylaşır mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…