Bilgisayarcı bilgisayarda AMD donanım olmamasına rağmen AMD External Events isimli program indirmiş

Daha fazla  
Bilgisayarım bozulmuştu bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcının tavırlarından dolayı mı neden bilmem ama pek güvenemedim. Aklımda takılan sorular var sizce buraya tamir ettirterek iyi mi yaptım?

- Bilgisayarımda hiçbir AMD parçası olmamasına rağmen AMD external events Client module isimli bir program indirilmiş.

- 256 GB SSD takılacaktı stormax isimli adını sapını bilmediğim garip bir marka SSD takılmış.

Bunlar sorun yaratır mı? Bunlar şimdilik gözüme çarpan şeyler başka dikkatimi çeken bir şey olursa buraya eklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitmeyin kardeşim. SSD takmak çok mu zor eliniz ayağını tutmuyor mu? Sorun yaratır evet o SSD'nin hızları belki 2 güne düşecek. Kurduğu program zarar vermez sıkıntı yok.

Benim amacım SSD taktırmak değildi PSU bozuktu onu tamir ettirmeye gitmiştim adam SSD takalım sadece hard disk aşırı yavaş olur deyince taktırdım bende. Merak ettiğim şey marka sorun yaratır mı?

Benim amacım SSD taktırmak değildi PSU bozuktu onu tamir ettirmeye gitmiştim adam SSD takalım sadece hard disk aşırı yavaş olur deyince taktırdım bende. Merak ettiğim şey marka sorun yaratır mı?

Dostum marka sorun olacak mı olmayacak zamanla göreceksin. Belki uzun süre kullanacaksın bilemeyiz. Önemli olan ne kadar para verdin bunlara kazıklanmadın umarım?

Dostum marka sorun olacak mı olmayacak zamanla göreceksin. Belki uzun süre kullanacaksın bilemeyiz. Önemli olan ne kadar para verdin bunlara kazıklanmadın umarım?

1600TL idi ekstradan kablo düzeni, format, PSU tamiri, termal macun yenileme ve temizlikte yapıldı.

1600TL idi ekstradan kablo düzeni, format, PSU tamiri, termal macun yenileme ve temizlikte yapıldı.

Yaşın kaç? Öğrencisin sanırım. Şu yazdıklarının hepsini iki dakikalık araştırmayla yaparsın. PSU tamiri yerine de keşke düzgün bir şey aldırsaydın ailene 1600TL'ye adam akıllı bir şey bulabilirdin.

Yaşın kaç? Öğrencisin sanırım. Şu yazdıklarının hepsini iki dakikalık araştırmayla yaparsın. PSU tamiri yerine de keşke düzgün bir şey aldırsaydın ailene 1600TL'ye adamakıllı bir şey bulabilirdin.

Daha önce RAM'i kırmışlığım var ondan dolayı çok fazla bu tarz şeyleri kendim yapmak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı