Balladjumbo
Decapat
Daha fazla
Bilgisayarcıya kule tipi soğutucu taktırdım ama bu şekilde takmış. Yanlış değil mi?
Bilgisayarcıya fan taktırmayın. Öğrenin kendiniz yapın. 10 yıl önce bir şey bilmiyorken taktırmıştım. Adam anakarta bantlamış supportu. Ben fark edene kadar işlemci ve anakart yandı gitti.Hangi bilgisayarcıya yaptırdıysan bir daha verme o bilgisayarcıya. Hayatımda gördüğüm en saçma fan konumlandırması olabilir. Sağdaki fan ters takılmış. O egzoz kısmındaki fan ortada olacak.
Her soğutcunun nası takılacağının videosu var. Üşenmeyin kendiniz yapın.Bilgisayarcıya fan taktırmayın. Öğrenin kendiniz yapın. 10 yıl önce bir şey bilmiyorken taktırmıştım. Adam anakarta bantlamış supportu. Ben fark edene kadar işlemci ve anakart yandı gitti.
Ah ah herkes bilgisayarcı telefoncu oluyor arkadaş. Yukarıda anlatmış neden olduğunu.Bilgisayarcıya kule tipi soğutucu taktırdım ama bu şekilde takmış. Yanlış değil mi?
İyi gayet. Occt extreme test yapar mısın bir de ?Yaptım değerler nasıl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.