Bilgisayarcı laptop parçalarını çalmış olabilir mi?

Hocam herhangi bir parça alsaydı zaten bilgisayar açılmasından falan anlamaz mıydık?

Hocam o da pahalı değil mi ya ben evde yapıyorum onları macuna 30TL veriyorum sadece.

Hocam kendi yapmıyor ama birine yaptırıyor 10 TL verse şu an yapan kişi cips bile alamaz.

Kardeşim bilmediğim için gitmiştim kendim yaptım zaten niye bu kadar söyleniyorsunuz ki.

Dostum en temizini sana söylüyorum al bir tane flash git izle YouTube'dan video format nasıl atılır tonlarca video bulabilirsin ayrıca bilgisayarcı format esnasında bilgisayardan anlamıyosun diye seni gönderir 30dakikalık işim var der bilgisayarındaki RAM'leri çalabilir laptop olduğu için en kolayı RAM olur.

2 tane RAM'in vardır birini alsa bile PC çalışır.

Veya 8+8 16 varsa 4 takar bir tane.

Hocam yaptım zaten temiz kurulumu ancak C diskinden başka disk silmedim geride o bilgisayarcıdan bir şey kalmış mıdır o disklerde diye sordum RAM'i çaldığını nasıl anlayabilirim?

Hocam yaptım zaten temiz kurulumu ancak C diskinden başka disk silmedim geride o bilgisayarcıdan bir şey kalmış mıdır o disklerde diye sordum RAM'i çaldığını nasıl anlayabilirim?

Önceki raminin ne olduğunu biliyor musun? Sadece 16 varsa 4 kalmıştır anlamak basit.

Önceki raminin ne olduğunu biliyor musun? Sadece 16 varsa 4 kalmıştır anlamak basit.

8 GB'Ti galiba tam emin değilim ama bir de normalde format atarken 6 tane disk gözükmesi gerekirken o format sırasında disk sildiğim yerde 7 tane disk görünüyordu o neden dolayı olabilir?

Bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyerek RAM'ini öğrenebilirsin laptopunun markasını alabilir miyim oradan bakarım kaç RAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…