Bilgisayarcı laptop parçalarını çalmış olabilir mi?

Bildiğim kadarıyla format sonrasında o diskleri Windows oluşturuyor(bende de var) sorun olmaz yani, formatta sorun olursa diye yedek alınıyor. İçinden bir parça çalıp çalmadığını en iyi sen bilebilirsin. Bilgisayarının özelliklerini bilmen, belki not alman gerekliydi. Eğer bilmiyorsan eskiye göre performans düşüklüğü falan varsa oradan anlayabilirsin ama kanıtlama şansın yok.

Hocam herhangi bir parça alsaydı zaten bilgisayar açılmasından falan anlamaz mıydık?

Kardeşim bilmediğim için gitmiştim kendim yaptım zaten niye bu kadar söyleniyorsunuz ki.

Dostum en temizini sana söylüyorum al bir tane flash git izle YouTube'dan video format nasıl atılır tonlarca video bulabilirsin ayrıca bilgisayarcı format esnasında bilgisayardan anlamıyosun diye seni gönderir 30dakikalık işim var der bilgisayarındaki RAM'leri çalabilir laptop olduğu için en kolayı RAM olur.

2 tane RAM'in vardır birini alsa bile PC çalışır.

Veya 8+8 16 varsa 4 takar bir tane.

Dostum en temizini sana söylüyorum al bir tane flash git izle YouTube'dan video format nasıl atılır tonlarca video bulabilirsin ayrıca bilgisayarcı format esnasında bilgisayardan anlamıyosun diye seni gönderir 30dakikalık işim var der bilgisayarındaki RAM'leri çalabilir laptop olduğu için en kolayı RAM olur.

Hocam yaptım zaten temiz kurulumu ancak C diskinden başka disk silmedim geride o bilgisayarcıdan bir şey kalmış mıdır o disklerde diye sordum RAM'i çaldığını nasıl anlayabilirim?

Hocam yaptım zaten temiz kurulumu ancak C diskinden başka disk silmedim geride o bilgisayarcıdan bir şey kalmış mıdır o disklerde diye sordum RAM'i çaldığını nasıl anlayabilirim?

Bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyerek RAM'ini öğrenebilirsin laptopunun markasını alabilir miyim oradan bakarım kaç RAM.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı