Bilgisayarcı laptop parçalarını çalmış olabilir mi?

günler temiz kurulum ve format attırması için bilgisayarcıya bilgisayarı vermiştim
Niye bunu yaptığınıza anlam veremiyorum Recep Baltaşın 3 tane nasıl format atılır videosu var en azından onlara bakaydınız.
bilgisayarda iki tane disk var benim eklemediğim birisi 100 MB sağlam gibi bir adı vardı diğeri ise 500 MB sağlam kurtarma gibi bir ismi vardı bu normal midir yoksa bilgisayarcı mı eklemiştir?
Bilgisayarcı neden eklesin ne kazancı olabilir ki oralar Windows'un oluşturduğu kurtarma ve boot bölümleri.

Kendi formatınızı kendiniz atana kadar format atmayı öğrenemezsiniz. O zorluğu ve stresi bir kere yaşadıktan sonra sizden daha iyi format atan olmaz

Zamanında 15 TL idi fiyatı. Götürüyordum bilgisayarcıya ama bana hep 1 saat sonra gel, 1 gün sonra gel deyip gönderiyordu. Bir gün ısrar ettim "kalacağım" diye bekledim. Arka odaya aldılar bilgisayarı bende görmek istedim ne yapıyorlar diye. Tabi almadılar içeri ama 1-2 dakika sonra iyice kaynadım araya. Cahil yerine koyup gönderiyorlar herkesi. En son sinirlendim aldım bir tane format CD'si geçtim eve kendi formatımı kendim attım.

Bir süre sonra CD işi de sıkmaya başladı kendi CD'mi kendim yazmaya başladım.
Sonra Flash Belleklere falan geçtik öyle hala devam ediyor işte.

Format esnasında pek sorun çıkmaz genelde. Bazen dosyaları dahili diske kopyalama aşamasında harici CD veya Flash Belleği çıkartırsanız işlem yarıda kesilir ve siyah ekran verir ama o da biraz uğraşınca ile çözülebilecek bir durum.

En kötü bozulursa bilgisayarcıya verirsiniz bırakın adam asıl işini yapsın bilgisayarı onarsın

Bilgisayarcı neden eklesin ne kazancı olabilir ki oralar Windows'un oluşturduğu kurtarma ve boot bölümleri.

Hocam normalde 6 tane disk olması gerekirken o format yerinde disk silme yerinde 7 tane disk var o 1 disk nedir diye kafama takıldı.

Hocam geçen günlerde bunu çok iyi deneyimledim USB olmadan atmaya çalıştım C diskini sildiğim zaman hata verdi kapat aç yaptığım zaman C diskini sildiğim için bilgisayar hata veriyordu o korkuyu hayatımda kaç defa yaşadım hiç hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…