Cyberbug 2077
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bu bilgisayara sağ tıklayıp RAM'ini öğrenebilirsin laptopunun markasını alabilir miyim oradan bakarım kaç RAM.
Acer Nitro 5 AN-515 43 hocam.
Bu bilgisayara sağ tıklayıp RAM'ini öğrenebilirsin laptopunun markasını alabilir miyim oradan bakarım kaç RAM.
Niye bunu yaptığınıza anlam veremiyorum Recep Baltaşın 3 tane nasıl format atılır videosu var en azından onlara bakaydınız.günler temiz kurulum ve format attırması için bilgisayarcıya bilgisayarı vermiştim
Bilgisayarcı neden eklesin ne kazancı olabilir ki oralar Windows'un oluşturduğu kurtarma ve boot bölümleri.bilgisayarda iki tane disk var benim eklemediğim birisi 100 MB sağlam gibi bir adı vardı diğeri ise 500 MB sağlam kurtarma gibi bir ismi vardı bu normal midir yoksa bilgisayarcı mı eklemiştir?
Acer Nitro 5 AN-515 43 hocam.
Bilgisayarcıların çoğu format için 100TL + SSD-HDD + ekran kartı ücreti alıyorlar :d
Bilgisayarcı neden eklesin ne kazancı olabilir ki oralar Windows'un oluşturduğu kurtarma ve boot bölümleri.
Ben formatı 25 kuruşa atarım.
Kendi formatınızı kendiniz atana kadar format atmayı öğrenemezsiniz. O zorluğu ve stresi bir kere yaşadıktan sonra sizden daha iyi format atan olmaz
Zamanında 15 TL idi fiyatı. Götürüyordum bilgisayarcıya ama bana hep 1 saat sonra gel, 1 gün sonra gel deyip gönderiyordu. Bir gün ısrar ettim "kalacağım" diye bekledim. Arka odaya aldılar bilgisayarı bende görmek istedim ne yapıyorlar diye. Tabii almadılar içeri ama 1-2 dakika sonra iyice kaynadım araya. Cahil yerine koyup gönderiyorlar herkesi. En son sinirlendim aldım bir tane format CD'si geçtim eve kendi formatımı kendim attım.
Bir süre sonra CD işi de sıkmaya başladı kendi CD'mi kendim yazmaya başladım.
Sonra flash belleklere falan geçtik öyle hala devam ediyor işte.
Format esnasında pek sorun çıkmaz genelde. Bazen dosyaları dahili diske kopyalama aşamasında harici CD veya flash belleği çıkartırsanız işlem yarıda kesilir ve siyah ekran verir ama o da biraz uğraşınca ile çözülebilecek bir durum.
En kötü bozulursa bilgisayarcıya verirsiniz bırakın adam asıl işini yapsın bilgisayarı onarsın![]()
Aslında güzel iş ha çok kolay bir şeyi bile sana attırması + ek gelir.Ben arkadaşıma hala atıyorum çocuk haftada bir bilgisayarı bozuyor 14 TL'ye yapıyorum internet kafeye gidiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.