E tamam işte. Ekran kartının aynı model olup olmadığını RAM'lerin markasını MHz CL değerlerini ve işlemcini kontrol et bu kadar basit o çalma çırpma olayları eskide kaldı artık herkes bilgisayardan anlıyor kimse yemez.
Arkadaşın endişelenmesi normal günümüz zamanında kolay para kazanılmıyor ve herkes olsa aynı tepkiyi verir kim bilir kaç ay çalıştıda emek vererek aldı PC'yi biraz anlayış gösterin lütfen soruna gelecek olursak aldığınız ürünü faturasından karşılaştırabilirsiniz içinizin rahat etmesi için eksik bir şey varsa da yaptırdığınız yere götürüp şu parça eksik diyebilirsiniz ama benim gördüğüm kadarıyla bir sorun yok.
Arkadaşın endişelenmesi normal günümüz zamanında kolay para kazanılmıyor ve herkes olsa aynı tepkiyi verir kim bilir kaç ay çalıştıda emek vererek aldı PC'yi biraz anlayış gösterin lütfen soruna gelecek olursak aldığınız ürünü faturasından karşılaştırabilirsiniz içinizin rahat etmesi için eksik bir şey varsa da yaptırdığınız yere götürüp şu parça eksik diyebilirsiniz ama benim gördüğüm kadarıyla bir sorun yok.
Arkadaşlar takıntılı diyor ama ben bu sistemi almak için sanayilerde süründüm adam diyor ki şüphelenme kolaysa kendi çalışsın yaz sıcaklarında halime laf yapanlara tavrım size değil.
Gereksiz mi hocam böyle bir durum var size göre yok bana göre var. @Abuzer.Kömürcü ekran kartını fotoğrafını çekip attığınız zaman hocam çok rahatlayacağım inceleyeceğim eğer onla bir problem yoksa zaten konuya daha mesaj atmayacağım.
Arkadaşlar takıntılı diyor ama ben bu sistemi almak için sanayilerde süründüm adam diyor ki şüphelenme kolaysa kendi çalışsın yaz sıcaklarında halime laf yapanlara tavrım size değil.
Gereksiz mi hocam böyle bir durum var size göre yok bana göre var.
Biz sana böyle bir durumun sıkıntısız olduğunu açıklıyoruz adam senin icin 1 saat kasayi söküp ekran kartını mi atacak. Sizle dalga geçiliyor ekran kartinizda hiç bir şey yok. Keyfinize bakın.
Biz sana böyle bir durumun sıkıntısız olduğunu açıklıyoruz adam senin icin 1 saat kasayi söküp ekran kartını mi atacak. Sizle dalga geçiliyor ekran kartinizda hiçbir şey yok. Keyfinize bakın.
Atayım hocam siz isteyin yeter ekran kartı özellikleri değil mi bendeki tek fanlı modeli ama chipsetleri aynı olduğu için sorun değil aynı ekran kartı aynı performans yani.
Atayım hocam siz isteyin yeter ekran kartı özellikleri değil mi bendeki tek fanlı modeli ama chipsetleri aynı olduğu için sorun değil aynı ekran kartı aynı performans yani.
Ekran kartını telefondan çekebilir misiniz ben onu istiyordum aslında ama tek fanlı olduğu için fark gösterir. Bana 3 fanlı modeli olan birisi lazım rahatlamam için siz gene de atarsanız bir bakayım.