Bilgisayarcı parça çalmış olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 MB'ye Bitcoin miner attı içten çökertecek bilgisayarı

Reis termal macun sürerken nasıl olacak.

Sürmesin boş ver, soğutucunun ayağını falan çalarlar Allah korusun.

Hocam ben daha önceki SSD konularinada bakmıştım. Siz düşünün bu adamin o adam olduğunu düşündüğümde.

Yok be babası sonunda sistem alan çocuk tribi bu.

Sürmesin boş ver, soğutucunun ayağını falan çalarlar Allah korusun.

Soğutucunu çaldım hop kardeşim bak soğutucu yerine 2 ekran kartı taktım artık iki ekrandan görceksin.

Fiziksel RAM'den belli bir değer çalmak mümkün değildir. Bilgisayar sistemlerinde bilgiler 0/1 bitleriyle ifade edilirler ve bu bilgiler CMOS teknolojisi çerçevesinde transistörler tarafından oluşturulan RAM hücrelerinde tutulurlar. Bilgisayarlardaki transistörler nanometre boyutlarındadırlar. Onları çalmak mümkün değildir.

Bilgisayarlar ikilik sayı sistemleri kapsamında tasarlandıklarından dolayı hafıza değerleri ona göre biçimlenir. Hiçbir bilgisayar 6GB RAM'e sahip değildir. Bu yaklaşık bir değerdir. Bilgisayarındaki değer olması gereken değerde.

Digital art güvenilirdir sıkıntı çıkarmazlar.

Siz hiç oraya gittinizmi hocam.

Teşekkürler hocam bir siz yardımcı oldunuz diğerleri hep alay sizlere teşekkür ederim ekran kartimin içinden VRAM veya çipleri çalarlar diye korktum o kadar.
@zalf430 @Nikolai II

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…