Bilgisayarcı parça takmaya ne kadar alır?

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim 2 tane eski PCem vardı birini bugün çalıştırmaya çalıştım ve çalışmadı büyük ihtimal Power'de sorun vardı. Diğer PC'nin Power'i de çalışır haldeydi ama ben anlamadığım için takamadım. Ve pcciye götürdüm bu 2 tane PC'nin parçalarını birleştirmesi için anakartı söküp diğer kasaya falan takacak. Bunun için kaç TL ister sizce? Fazla bir şey istemez değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazıklarsa da başka bilgisayarcı yok mu koca memlekette? Sen de videolara bakarak yaparsın, zor bir şey değil ki. İki üç kablo takacak, 10 TL bile fazla. Eli yorulmuyor kolu yorulmuyor.
şey dedi bize parçalar uymayabilir bi bakayım yarın ararım dedi ama tam kazıkcı bi dükkana benziyordu bize sormadan takmaz demi fiyatı söyler önce evet dersek takar fazla söylerse pcyi alıp çıkabilirz demi

Windows kurmaya bile 70 TL alanlar var. Siz birazcık anladığınızı belirtin, kazıklamasın.

Merhaba. Benim 2 tane eski PCem vardı birini bugün çalıştırmaya çalıştım ve çalışmadı büyük ihtimal Power'de sorun vardı. Diğer PC'nin Power'i de çalışır haldeydi ama ben anlamadığım için takamadım. Ve pcciye götürdüm bu 2 tane PC'nin parçalarını birleştirmesi için anakartı söküp diğer kasaya falan takacak. Bunun için kaç TL ister sizce? Fazla bir şey istemez değil mi?
Hocam Bilgisayarcıya Götürmeniz Tavsiyemdir Zarardan Kurtulursunuz Kablo Yerleştime Sorunu Vs.

@Leoon, nasıl bir kişi olduğunu bilemiyorum ama bazı bilgisayarcılar RAM'i çalabiliyor. Mesela, @332579'in 1 GB RAM'ini çalmışlardı.

Kazıklarsa da başka bilgisayarcı yok mu koca memlekette? Sen de videolara bakarak yaparsın, zor bir şey değil ki. İki üç kablo takacak, 10 TL bile fazla. Eli yorulmuyor kolu yorulmuyor.

Siz de abarttınız hocam :D 30-40 ister bence. 10 liraya kola alamıyorsunuz. Bir de o kabloları nereye takacağınızı öğrenmeniz videodan izleye izleye yapmanız bile ortalama 1 saat sürer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı