Bilgisayarcı parça takmaya ne kadar alır?

100TL nin altında isteyeceğini sanmıyorum, bu sektörde sadece vida söküp takmak bile güncel fiyatlara bakarak 150TL civarında olduğunu net şekilde söyleyebilirim. O bilgisayarcının insafına kalmış gibi bir şey demektir.

Peki bir sorum olacaktı benim PC'deki sorun şu tuşuna basıyorum fanların ışıkları yanıyor bianda geri sönüyor ve açılmıyor ama anakartın ışığı flan yanıyordu önceden bir sıkıntı yoktu SSD kullanıyordum HDD taktım şimdi ondan olabilir mi acaba?

Siz de abarttınız hocam :D 30-40 ister bence. 10 liraya kola alamıyorsunuz. Bir de o kabloları nereye takacağınızı öğrenmeniz videodan izleye izleye yapmanız bile ortalama 1 saat sürer.
Orasını bilemem tabii, cimrilikten değil de gerçekten kazıklamaya çalışıyorlar son zamanlarda insanları. Geçen yıl HDD değişimi için gittik, 160 GB kıytırık HDD ve format için 350 TL istedi bizden. 190 liraya SSD alıp kendim kurulum yaptım, çekilmiyor bu bilgisayarcılar.

Bir de bu PSU kablolarını takmak zor değil ki, 30 saniye bile sürmez. İki üç kablo takılacak, 100 TL isteyecek değil ya.

Orasını bilemem tabii, cimrilikten değil de gerçekten kazıklamaya çalışıyorlar son zamanlarda insanları. Geçen yıl HDD değişimi için gittik, 160 GB kıytırık HDD ve format için 350 TL istedi bizden. 190 liraya SSD alıp kendim kurulum yaptım, çekilmiyor bu bilgisayarcılar.

Bir de bu PSU kablolarını takmak zor değil ki, 30 saniye bile sürmez. İki üç kablo takılacak, 100 TL isteyecek değil ya.

Evet hocam kazıklamaya çalışıyor ben eski 2000 yılından kalma laptopuma fan kontrol uygulaması indirmiştim bu model çıkmadı bende başka modelini seçtim fulledim her şeyini fan bir anda hızlanıp yavaşlıyordu sonra tak diye gitti tekrar açtım yine kapandı sonra bilgisayarcıya götürdüm baktı bunun işi bitmiş dedi buna yeni hard disk taktı dandik böyle boktan bir şey 200 TL İstedi Bende CD ciden gittim 10 TL'ye Windows 10 aldım kurdum çok kazıkcılar vallahi

10-20 diyenler neyin rüyasında anlayabilmiş değilim. Gofret bile olmuş 4 TL, adam neyle geçinecek her müşteriden 10 TL alsa? 3-4 kablo takacak diye küçümsenecek iş değil. En az 150 alması olasıdır üzgünüm.

Merhaba. Benim 2 tane eski PCem vardı birini bugün çalıştırmaya çalıştım ve çalışmadı büyük ihtimal Power'de sorun vardı. Diğer PC'nin Power'i de çalışır haldeydi ama ben anlamadığım için takamadım. Ve pcciye götürdüm bu 2 tane PC'nin parçalarını birleştirmesi için anakartı söküp diğer kasaya falan takacak. Bunun için kaç TL ister sizce? Fazla bir şey istemez değil mi?
Bilgisayarın ister kötü ister iyi olsun kendi çıkarı için illaha bir parçanı çalabiliyorlar. Yada olması gerekenden fazla fiyat söylüyorlar. Örneğin benim kuzenimin bilgisayarı bozulmuştu adam sadece format atıp gönderdi ve 90 TL istedi. Ayrıca bence videolardan izleyip yapabilirsiniz yada buraya konu açsanız bilgili arkadaşlar size yardımcı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı