B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 14 Mart 2021 #11 Emrella dedi: Nasıl giren çıkan yok? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar benim değil çünkü?
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #12 baran_basaran dedi: Giderim konuşurum da, adamın insafına kaldık. Hırsız bilgisayarcı diyelim. Sağ olun efendim, bana giren çıkan yok mutluyum. Ama donanımlara yazık oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam hakkınızı gidin alın böyle dolandırıcılara bilgisayarlarınızı vermeyin bir daha.
baran_basaran dedi: Giderim konuşurum da, adamın insafına kaldık. Hırsız bilgisayarcı diyelim. Sağ olun efendim, bana giren çıkan yok mutluyum. Ama donanımlara yazık oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam hakkınızı gidin alın böyle dolandırıcılara bilgisayarlarınızı vermeyin bir daha.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 baran_basaran dedi: Bilgisayar benim değil çünkü? Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, bilgisayarın sahibine giren girdi. Hem de fena.
baran_basaran dedi: Bilgisayar benim değil çünkü? Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, bilgisayarın sahibine giren girdi. Hem de fena.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Mart 2021 #14 baran_basaran dedi: Bilgisayar benim değil çünkü? Genişletmek için tıkla... Bu kadar kendinize Müslüman olmayın. Adam resmen akrabanızı soymuş.
baran_basaran dedi: Bilgisayar benim değil çünkü? Genişletmek için tıkla... Bu kadar kendinize Müslüman olmayın. Adam resmen akrabanızı soymuş.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.248 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #15 Emrella dedi: Nasıl giren çıkan yok? Genişletmek için tıkla... PC kuzenin.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 14 Mart 2021 #16 183206 dedi: Bu kadar kendinize Müslüman olmayın. Adam resmen akrabanızı soymuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapabilirim şimdi ben? Şimdi kuzenimin bilgisayarı soyulmuş diye ağlayayım mı? Gidip hesap soracağız donanımları biliyorum.
183206 dedi: Bu kadar kendinize Müslüman olmayın. Adam resmen akrabanızı soymuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapabilirim şimdi ben? Şimdi kuzenimin bilgisayarı soyulmuş diye ağlayayım mı? Gidip hesap soracağız donanımları biliyorum.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #17 baran_basaran dedi: Hocam ne yapabilirim şimdi ben? Şimdi kuzenimin bilgisayarı soyulmuş diye ağlayayım mı? Gidip hesap soracağız donanımları biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, ben ağlarım sabaha kadar. Nasıl hakkınızı yedirebiliyorsunuz bu kadar kolay?
baran_basaran dedi: Hocam ne yapabilirim şimdi ben? Şimdi kuzenimin bilgisayarı soyulmuş diye ağlayayım mı? Gidip hesap soracağız donanımları biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, ben ağlarım sabaha kadar. Nasıl hakkınızı yedirebiliyorsunuz bu kadar kolay?
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 14 Mart 2021 #18 baran_basaran dedi: Hocam ne yapabilirim şimdi ben? Şimdi kuzenimin bilgisayarı soyulmuş diye ağlayayım mı? Gidip hesap soracağız donanımları biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sonuç çıkarsa buradan bilgilendirin. Merak ettim açıkçası.
baran_basaran dedi: Hocam ne yapabilirim şimdi ben? Şimdi kuzenimin bilgisayarı soyulmuş diye ağlayayım mı? Gidip hesap soracağız donanımları biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sonuç çıkarsa buradan bilgilendirin. Merak ettim açıkçası.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Mart 2021 #19 Şiddete teşvik etmiyorum. O adamı doğduğuna pişman ederim başıma böyle bir şey gelse.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #20 Bilgisayarı iyice bozmak için driver pack indirmiş bide ona çok güldüm.