3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 24 Ağustos 2021 #41 technora dedi: Kesinlikle. Konuyla alakasız olacak ama geçen günlerde moderatör tarafından onaylanmış ve düzenlenmiş bir konuda "Marhablar." şeklinde bir başlangıç ve bir sürü yazım hatası görmüştüm... Genişletmek için tıkla... Yazı anlaşılabilir olduğu sürece dokunmuyorlar. Yanlışları rapor edebilirsin. Arkadaşın son durumunu merak ettim doğrusu.
technora dedi: Kesinlikle. Konuyla alakasız olacak ama geçen günlerde moderatör tarafından onaylanmış ve düzenlenmiş bir konuda "Marhablar." şeklinde bir başlangıç ve bir sürü yazım hatası görmüştüm... Genişletmek için tıkla... Yazı anlaşılabilir olduğu sürece dokunmuyorlar. Yanlışları rapor edebilirsin. Arkadaşın son durumunu merak ettim doğrusu.
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 24 Ağustos 2021 #42 Çalış bence iyi. Tamire gelen bilgisayarlardan kendi toplama bilgisayarını yaparsın. Sürprizbozan Sonuçta verdiğimiz bilgisayarların parçalarının yarısı yok oluyor.
Çalış bence iyi. Tamire gelen bilgisayarlardan kendi toplama bilgisayarını yaparsın. Sürprizbozan Sonuçta verdiğimiz bilgisayarların parçalarının yarısı yok oluyor.
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 24 Ağustos 2021 #43 Mahalle bilgisayarcısı mı? Nasıl bir yer?