Ama ne kadar vereceklerini ve kaç saat çalışacağım bilmiyorum. Bi SSD aldırtsa iyi olur.Tabii az da olsa versinler.
Ama ne kadar vereceklerini ve kaç saat çalışacağım bilmiyorum. Bi SSD aldırtsa iyi olur.Tabii az da olsa versinler.
Delireceğim. Hangi kafayla bu konuları açıyorsunuz. Hiçbir detay yok. Eğer günlük 20-30 TL verip 8-9 saat çalışacaksan bence de çalışma. Ama günlük 100-200 kağıt alacaksan çalış. Okuyor musun? Kaç yaşındasın? Hangi koşularda çalışacaksın bilemeden nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun?
Günde 200 kağıtı kim alıyor birader. Garsona veriyorlar 200 kağıt çocuk garsonmu be 30 TL ideal ayda 1000 TL para eder 3 ay çalışsa kendine bir sistem toplar iş biter bir şeylerde öğrenir.
Afgan'mı bu günlük 30 liraya çalışsın el insaf. Ayrıca yaşını bilmiyoruz , çalışacağı yeri bilmiyoruz. Belki çok iş yapan bir yerde çalışacak daha fazla kazanacak.Günde 200 kağıtı kim alıyor birader. Garsona veriyorlar 200 kağıt çocuk garsonmu be 30 TL ideal ayda 1000 TL para eder 3 ay çalışsa kendine bir sistem toplar iş biter bir şeylerde öğrenir.
Afgan'mı bu günlük 30 liraya çalışsın el insaf. Ayrıca yaşını bilmiyoruz, çalışacağı yeri bilmiyoruz. Belki çok iş yapan bir yerde çalışacak daha fazla kazanacak.
Hocam arkadaşım 200 kağıda çalıştı 1 yıl boyunca.Günde 200 kağıtı kim alıyor birader. Garsona veriyorlar 200 kağıt çocuk garsonmu be 30 TL ideal ayda 1000 TL para eder 3 ay çalışsa kendine bir sistem toplar iş biter bir şeylerde öğrenir.
Asgari ücret = günlük 100 TL. Konuyu açan bilgi vermemiş, belki düz sigortalı işe girecek, ayrıca çocuk olduğunu neden düşündünüz belki 20-25 yaşında birisi.
Ya canım fiyatı saati falan yazsana şuraya sonra düşüncelerimizi söylesek daha güzel olmaz mı?
Ama ne kadar vereceklerini ve kaç saat çalışacağım bilmiyorum. Bir SSD aldırtsa iyi olur.
Hocam arkadaşım 200 kağıda çalıştı 1 yıl boyunca.
Ben düşüncemi söyledim tabii mesajlarından yola çıkarak zor bir şey değil gerçekleri söylüyorum bir gezin bakalım dışarıda günde 200 TL veren bir adam bulun beni de çağırın ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.