Seboş
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500
Herkese merhaba, bir arkadaşımın sisteminin güç kaynağı arızalanmıştı bugün bilgisayarcıdan güç kaynağını değiştirmiş 1000 lira vermiş adama adamda arkadaşıma yeni bir güç kaynağı satıp orada değiştirmiş sistem orada çalısmıs eve gelip sistemi fişe bağlayınca, sistem açılıyor fana bir kablo temas ediyormuş arkadaş o kabloyu düzeltmiş sonra da sistem açılmamış.
Kabloları kontrol etmiş dediğine göre bir sıkıntı yokmuş ben diğer kabloları vs de kontrol ettirdim bir sıkıntı yok diyor güç kaynağından şüpheleniyorum no name bir güç kaynagı takmış adam 600W sizin herhangi bir öneriniz var mı sistemi nasıl geri açabilir.
Sistem özelliklerini bilmediğim için yazamadım tek bildiğim isimisiz bir güç kaynağının olduğu.
Kabloları kontrol etmiş dediğine göre bir sıkıntı yokmuş ben diğer kabloları vs de kontrol ettirdim bir sıkıntı yok diyor güç kaynağından şüpheleniyorum no name bir güç kaynagı takmış adam 600W sizin herhangi bir öneriniz var mı sistemi nasıl geri açabilir.
Sistem özelliklerini bilmediğim için yazamadım tek bildiğim isimisiz bir güç kaynağının olduğu.