Bilgisayarcıda kurulan crack Windows'un üstüne orijinal Windows kurulursa sorun olur mu?

Ellie1

Hectopat
Daha fazla  
Yeni topladığım PC'yi bilgisayarcıya verdim Windows kursun diye çünkü ISO dosyam yoktu. Neyse, aldım bilgisayarı falan. Geri dönüşüm kutusu'nda r@n1 gibi bir şey vardı. Sanırım crack kurmuşlar yani. Ben de Microsoft Defender'dan tam tarama yaptım ve HackTool buldum, sonra sildim. Sonra Windows 11 yükledim, düz ve orijinal. Format atmadım, bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yaptığım şey crackli Windows'taki Windows Defender'ın tespit ettiği tüm zararlı yazılımları kaldırtıp üstüne Microsoft'un kendi sitesinden Windows 11 indirdim sonra etkinleştirmek için key aldım hala bir sorun var mı varsa ne gibi bir sorun.

Bir sorun yok ama içiniz rahat edecekse format atın temiz kurulum yapın ama bence gerek yok.

Yeni topladığım PC'yi bilgisayarcıya verdim Windows kursun diye çünkü ISO dosyam yoktu. Neyse, aldım bilgisayarı falan. Geri dönüşüm kutusu'nda r@n1 gibi bir şey vardı. Sanırım crack kurmuşlar yani. Ben de Microsoft Defender'dan tam tarama yaptım ve HackTool buldum, sonra sildim. Sonra Windows 11 yükledim, düz ve orijinal. Format atmadım, bir sıkıntı çıkar mı?

En garantisi temiz format.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı