Arkadaşlar bu soru çok kafamı karıştırıyor, örneğin Win 8.1 32 bit kullanıyorsunuz ve 64 bit'e geçerken de format istiyor, bilgisayarcılar nasıl ucuza hallediyorlar bu işi?
Bende geçen sene bilgisayarımı formatlattırıp 64 bit'e geçtim, bu kadar ucuza nasıl yapıyorlar diye hep merak ederdim. Peki bende şuana kadar bir sorun yoktu hiç hatırlatma dahi gelmedi hatta, korsan olduğunu nasıl anlarım?
Arkadaşlar bu soru çok kafamı karıştırıyor, örneğin Win 8.1 32 bit kullanıyorsunuz ve 64 bit'e geçerken de format istiyor, bilgisayarcılar nasıl ucuza hallediyorlar bu işi?
Bende geçen sene bilgisayarımı formatlattırıp 64 bit'e geçtim, bu kadar ucuza nasıl yapıyorlar diye hep merak ederdim. Peki bende şuana kadar bir sorun yoktu hiç hatırlatma dahi gelmedi hatta, korsan olduğunu nasıl anlarım?
Cevap veren herkese teşekkür ederim öncelikle, peki ben şuan ki sistemimin key'ini herhangi bir şekilde öğrenebilir miyim/kullanabilir miyim? Bu yasal mıdır, korsana girer mi?
İnternet Cafe'ye gider, 'Abi bana format CD'si verir misin' derdik, 5-10 liraya alır çıkardık. Ne orijinallik hakkında bir fikrimiz vardı ne başka bir şey, yüklensin yeterdi. Şimdi düşünüyorum da hiç bilinçli kullanıcı olmadığımız dönemler geçirmişiz