Bilgisayarcının güvenlik duvarını kaldırıp TeamViewer yüklemesi sorun olur mu?

Akintuna

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarcı bir garip programlar yükledi Driverpack ve TeamViewer ve güvenlik duvarını da kapadı. Bir şeyler çeviriyor olabilir mi?

Bilgisayar Lenovo Ideapad S145-15iwl

Bilgisayarcı bir garip programlar yükledi Driverpack ve TeamViewer ve güvenlik duvarını da kapadı. Bir şeyler çeviriyor olabilir mi?

TeamViewer bilgisayara uzaktan erişmek için ama siz PC'yi her açtığınızda gelen izni kabul etmeniz lazım PC'ye erişmesi için. Yani bir şey yapamaz ama onu yüklemesi saçma olmuş.

Güvenlik duvarını kapattığınızda karşınıza çıkan şeyleri düşünmeden indirmezsseniz sorun olmaz ben kapalı kullanıyorum.

Her şey olabilir hocam dikkatli olun. Şaka bir yana Driverpack'i silmenizi öneririm, TeamViewer'i ne için yükledi anlamadım gönlünüz rahat edecekse onu da silin.

Yani sadece size bir problem sebebiyle uzaktan destek sağlamak için geçici olarak kurduysa problem yok işiniz bitince kendiniz kaldırırsınız.

Driverpack bilgisayar parçlarıyla ilgili yazılım güncellemeleri için çok önemli bir şey değil.

Driverpack bilgisayar parçlarıyla ilgili yazılım güncellemeleri için çok önemli bir şey değil.
Yazılım güncellemeleri elle yapılmalıdır hocam. Aksi takdirde program kullanırsanız eski veya yanlış driverlar indirebilir. Bu da sisteminize zarar verir.

Bir de sürücüler elle güncellenmeli diyen kişiye beğenmedim atıyorsunuz.
Gidin Driverpack ile yükleyin sonra açıcağınız mavi ekran analizi konusuna beni etiketleyin 🤣

Driver uygulaması kullanmıyorum sadece üstünde durulması gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum.

Güvenlik Duvarını acil bir şekilde aktif etmenizi öneririm naçizane. Bilgisayarcı hangi akla hizmet kapattı bilmiyorum fakat açmanız yararınıza olacaktır. Driverpack, IObit Booster ıvır zıvır gibi programları yüklemektense Windows Update ile neredeyse kusursuz bir sürücü güncellemesi fırsatına sahip olabilirsiniz.

TeamViewer uzaktan bağlanmak için başka pc den başka pc ye onu yapması içinde teamviewer şifresi lazım size tavsiyem teamviewer silin güvenlik duvarını açın pc yi antivirüsle taratın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı