torqu
Picopat
Daha fazla
Windows 10 artık güncelleme almayacak diye duydum, güncellemek için girdiğimde 11 ücretsiz indir ve yükle çıktığında şaşırdım. Sizce yapmalı mıyım?
Not = lisanslı gösteriyor.
Eki Görüntüle 2548211
Hazır sistem aldım içerisine windows 10 (1 aylık) yüklü geleceğini söylediler windows updateden arkadaş gibi yükseltsem mi daha mantıklı olur yoksa formatlamak mı ? flash hazırNeden şaşırdın ki Windows 11 direkt ISO olarak da kurabilirsin lisans olmasa bile dijital lisanslamak için yöntem var herhangi bir şey indirmeden Microsoft hesabına lisanslanıyor
Windows 10 artık güncelleme almayacak diye duydum, güncellemek için girdiğimde 11 ücretsiz indir ve yükle çıktığında şaşırdım. Sizce yapmalı mıyım?
Eki Görüntüle 2548211
Eki Görüntüle 2548211
W11 bence Windows 10 desteği bitince de kullanılmamalı. Çok buglu ve çok kararsız bir işletim sistemi. Bazı PC'lerde iyi bir performans veriyor bazılarında cehennem gibi.
Hazır sistem aldım içerisine Windows 10 (1 aylık) yüklü geleceğini söylediler Windows Update'den arkadaş gibi yükseltsem mi daha mantıklı olur yoksa formatlamak mı? Flash hazır
sadece buradan indir ve yükle diyerek key gerekmeden halledebilir miyimNeden şaşırdın ki Windows 11 direkt ISO olarak da kurabilirsin lisans olmasa bile dijital lisanslamak için yöntem var herhangi bir şey indirmeden Microsoft hesabına lisanslanıyor
Eki Görüntüle 2548211
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.