Bilgisayarcının kurduğu Windows 10, 11'e yükseltilmeli mi?

torqu

Picopat
Daha fazla  
Windows 10 artık güncelleme almayacak diye duydum, güncellemek için girdiğimde 11 ücretsiz indir ve yükle çıktığında şaşırdım. Sizce yapmalı mıyım?
Not = lisanslı gösteriyor.

1754174083088.png

Dosya Ekleri

• 1754174467829.png
    1754174467829.png
    69,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 artık güncelleme almayacak diye duydum, güncellemek için girdiğimde 11 ücretsiz indir ve yükle çıktığında şaşırdım. Sizce yapmalı mıyım?

Eki Görüntüle 2548211

Neden şaşırdın ki Windows 11 direkt ISO olarak da kurabilirsin lisans olmasa bile dijital lisanslamak için yöntem var herhangi bir şey indirmeden Microsoft hesabına lisanslanıyor

Neden şaşırdın ki Windows 11 direkt ISO olarak da kurabilirsin lisans olmasa bile dijital lisanslamak için yöntem var herhangi bir şey indirmeden Microsoft hesabına lisanslanıyor
Hazır sistem aldım içerisine windows 10 (1 aylık) yüklü geleceğini söylediler windows updateden arkadaş gibi yükseltsem mi daha mantıklı olur yoksa formatlamak mı ? flash hazır

W11 bence Windows 10 desteği bitince de kullanılmamalı. Çok buglu ve çok kararsız bir işletim sistemi. Bazı PC'lerde iyi bir performans veriyor bazılarında cehennem gibi.

Eki Görüntüle 2548211

Geçin hocam güncel olmak iyidir.

W11 bence Windows 10 desteği bitince de kullanılmamalı. Çok buglu ve çok kararsız bir işletim sistemi. Bazı PC'lerde iyi bir performans veriyor bazılarında cehennem gibi.

Ben kullanıyorum 6 yıllık sistemde hiçbir sorun olmadı ryzen 5 1600 işlemcim bile desteklemiyor Windows 11'i bazı yöntemler ile indirdim hiçbir sorun yok bu bilgiyi nereden aldın?

Hazır sistem aldım içerisine Windows 10 (1 aylık) yüklü geleceğini söylediler Windows Update'den arkadaş gibi yükseltsem mi daha mantıklı olur yoksa formatlamak mı? Flash hazır

Artık yeni sistemlerde Windows 10 kullanmak saçma eskitme yapacaklar ben kendim W11 kullanıyorum. Temiz kurman daha güzel olur USB ISO'yla

Eki Görüntüle 2548211

Öncelikle yükseltme için ben her daim format atarak öneririm. Ayrıca lisanslı olmasının nedeni Windows 10 lisanslı olmasından kaynaklı. Yani halihazırda lisans mevcut zaten ayrıca Windows 11 almanıza gerek yok. Tabii eğer geçmeyi düşünüyorsan OEM key olmasına dikkat et. Key eğer anakarta yazılmadıysa tekrar girmek gerekir. Windows 11 geçmene dair performans kazancı gibi nedenler de yok. Eğer geçmek istiyorsan ve hazır bir şey yüklemediysen güzelce format atıp geçmeni ve sürücüleri güzelce indirmeni öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı