Bilgisayarcının yüklediği KMS dosyası güvenilir mi?

kaanprobab234

Centipat
Daha fazla  
Ben bir bilgisayarcıdan 2010 Office programları yüklettirdim. Kmsauto Pro v1.14 güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
KMS'yi geliştiren insanlar yıllar önce işi bıraktı, şimdi bilgilerini satarlar mı ne yaparlar bilemem.(bilgisayarı da bayağı yoruyor).

Dediğiniz doğru hocam ama kaç yıllık bilgisayarcıyim kötü bir yanını duymadım görmedim. Ayrıca bilgisayari yoran bir şey hiç değildir.

Dediğiniz doğru hocam ama kaç yıllık bilgisayarcıyim kötü bir yanını duymadım görmedim. Ayrıca bilgisayari yoran bir şey hiç değildir.

Seni Windows sunucusundan alıp kendi sunucusuna bağlar KMS. Benim büyüğümsün büyük ihtimalle abi 20-30 TL keylerden alın format atıyorsunuz adama bildiğin yeniden virüs yüklüyorsunuz.

Yıllarca milyonlarca kullanıcı tarafından milyarlarca kez KMS kullanıldı.
Ayyuka çıkmış bir şikayet duymadım.
KMS Önermiyorum. Ucuz key ile etkinleştirmek mümkünken KMS mantıklı değil ama korkulacak birşey de değil. @kaanprobab234

Şimdilik kullanın gitsin, ilerde herhangi bir nedenle format atmanız gerekir ise KMS tercih etmeyin. Office için lazım ise Libre office kullanabilirsiniz, ücretsiz.

(PC nizde cidden çok değerli şifreler, belgeler vsvsvsv var ise doğal olarak riske de girmeyin ve format atın. Ya da garantili KMS kaldırıcı falan var ise onu kullanın.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı