Bilgisayarcıya Deneme Sürümü Windows Yükletmek Ne Kadar Tutar?

Bu dediğini FreeDOS bilgisayar olarak satılan bir bilgisayarın. Bir kullanıcı arayüzü olacak şekilde bir işletim sistemi barındırarak veyahutta direkt olarak kod sayfası bile yeter. Bir ekran geldiğini gördüğüm vakit kabul ederim. FreeDOS yazılan bilgisayarlarda kullanıcının kullanabileceği bir sistem yok.
Bu dediklerin işletim sistemi olduğu gerçeğini değiştirir mi peki?
 
Hocam burdakilerinde dediği gibi Windows 10 ISO indirip Rufus ile USB belleğe yazdır sonra bilgisayarı USB'den Boot et ve Windowsunu kur. En fazla 15 dakika. Sonra kendin driverlarını tek tek kur. Şimdi bilgisayarcıya gitsen Crack Windows kurar sonra Driver booster denilen lanet programla yanlış driverları yükler. Anakart ASUS ise Armory Crate üzerinden driverlarınızı kurabilirsiniz.
 
Vallahi ne denir bilemedim. Technopat grubunda forumla ilgilenen kimse yok mu? Bunlar nasıl konu başlıkları yahu. Arkadaşım git bir bilgisayarcıya sor. O da enteresan "Bilgisayarcı" 😀... Neyse forumda lütfen daha technoPAT konular olmalı bence. Aman yaa 1 tane değil ki bir sürü konu var silinmesi gereken. Bu nedir ki. Adam piyasa araştırması yapmış işte.
 
@Jedimasterjarjar ya hocam aklınızı karıştırdılar FreeDOS'da işletim sistemi falan yok işte. Yanınızda bir bilgisayar veya birisinden alabilirseniz bu arkadaşın dediklerini yapın:
Yapman gerekenleri sıralıyorum.

1. Win10 veya 11 lisans alıyorsun (10-20 tl civarı)
2. Şu linkten Windows sitesinden "aracı şimdi indirin" kısmından Windows kurma için usb hazırlıyorsun ve bir usb'ye kuruyorsun. (usb içi boş olmalı, zira sıfırlanacak)
3. PC'yi bios ile başlatıp usb'den başlatıyorsun, sonrasında karşına Windows kurulum sayfası geliyor. Sayfada lisans kodunu giriyorsun.

Oldu bitti. Maliyet yalnızca 10-20 tl. Güvenilir lisans bulamazsan bana yazabilirsin.

Evet istediğim kaynağa baktım. Görselini bırakıyorum aşağıya. Trendyol gibi alışveriş sitesinden değil de Casper gibi işi bilgisayar olan bir siteden araştırdım. Siz de bir kontrol edin bakalım ne yazıyormuş.

Eki Görüntüle 1680072

Yazının devamını okursan hiç bir işlem yapamadığını görürsün
 
İnternet Cafe'ye git 40 liran cepte kalır USB takabiliyorsan yap takamıyorsan bile niye USB taktın diye sormazlar sormadan tak kolay ben Cafe'den yapıyordum win bozulduğu zaman.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı