Bilgisayarda 1-2 saniye takılmalar oluyor

Emre Çoban

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Lenovo idepad Gaming laptopum var.
Özellikleri: Intel(r) Core(tm) i7-10750h CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz - NVIDIA GTX1650 Ti - 16 GB RAM, Windows 10.
Arkadaşlar dün başladı. Videolarda, canlı TW...gibi yerler olsun. Açılan videolarda canlı kanal izlersem TV yayınlarında. Ara ara 1-2 saniye takılıyor çok sinir bozucu olmaya başladı nedenini hiç bilmiyorum ve bulamadım. Video, canlı yayınlar izlediğim şeylerde 2-3 saniye takılıyor ara ara nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 geçenlerde bir sürüm yayınladı. Bu tür takilmalara sebep olan durumu düzeltmek için yama çıkarmış. Kendilerinden kaynaklıymis. Ben yaptım düzeldi. Özellikle oyunlarda tam adam görüyordum oyun takılıyordu. Simdi sıfır sıkıntı.

Arkadaşlar Lenovo idepad Gaming laptopum var.
Özellikleri: Intel(r) Core(tm) i7-10750h CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz - NVIDIA GTX1650 Ti - 16 GB RAM, Windows 10.
Arkadaşlar dün başladı. Videolarda, canlı TW...gibi yerler olsun. Açılan videolarda canlı kanal izlersem TV yayınlarında. Ara ara 1-2 saniye takılıyor çok sinir bozucu olmaya başladı nedenini hiç bilmiyorum ve bulamadım. Video, canlı yayınlar izlediğim şeylerde 2-3 saniye takılıyor ara ara nedeni nedir?

Bende de sorun var ama oyunlarda bir tek ses tuşuna bassam bende de 1-2 saniye takılma oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı