S serdar4010 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Öncelikle merhaba, Netflix PC'de 4K izleyemiyorum, eskiden HEVC kodek almıştım onunla oluyordu fakat şimdi olmuyor. Çok araştırdım ama bulamadım, çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2024
Öncelikle merhaba, Netflix PC'de 4K izleyemiyorum, eskiden HEVC kodek almıştım onunla oluyordu fakat şimdi olmuyor. Çok araştırdım ama bulamadım, çözümünü bilen var mı?
KS KS S serdar4010 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #11 Merdt dedi: AMD'nin sitesinden baktım. Tahmin ettiğim gibi AV1 çözme yeteneği görünmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman o yüzden çünkü izliyordum yani bir süre kadar önce. Peki hocam bunun bir yöntemi falan varmı izleyebileceğim? Artı 0 Eksi
Merdt dedi: AMD'nin sitesinden baktım. Tahmin ettiğim gibi AV1 çözme yeteneği görünmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman o yüzden çünkü izliyordum yani bir süre kadar önce. Peki hocam bunun bir yöntemi falan varmı izleyebileceğim?
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.162 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2024 #12 FFmpeg kodek paketi belki bir çözüm olabilir. Ücretsiz ve açık kaynaklı bir yazılımdır. Artı 0 Eksi
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.645 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 3 Aralık 2024 #13 serdar4010 dedi: O zaman o yüzden çünkü izliyordum yani bir süre kadar önce. Peki hocam bunun bir yöntemi falan varmı izleyebileceğim? Genişletmek için tıkla... GPU değişiminden başka bir yol gelmiyor aklıma. Artı 0 Eksi
serdar4010 dedi: O zaman o yüzden çünkü izliyordum yani bir süre kadar önce. Peki hocam bunun bir yöntemi falan varmı izleyebileceğim? Genişletmek için tıkla... GPU değişiminden başka bir yol gelmiyor aklıma.