Bilgisayarda ani drop ve ses kesilmesi

sad7k

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Türkiye
Daha fazla  
Merhabalar herkese. Son zamanlarda bilgisayarımda (masaüstünde ve Google'da gezinirken) ani drop yiyorum ve ses kesik kesik geliyor. Anlamadığım bir sebepten dolayı kaynaklanıyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Sistem özelliklerim: MSI RX 570 8 GB OC.
Gigabyte B450M S2H.
Ryzen 3 1300X.
Corsair 8 GB vegance 3000 MHz.
Hyperxfurry 128 GB 3D SSD.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese. Son zamanlarda bilgisayarımda (masaüstünde ve Google'da gezinirken) ani drop yiyorum ve ses kesik kesik geliyor. Anlamadığım bir sebepten dolayı kaynaklanıyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Sistem özelliklerim: MSI RX 570 8 GB OC.
Gigabyte B450M S2H.
Ryzen 3 1300X.
Corsair 8 GB vegance 3000 MHz.

SSD mi kullanıyorsun?

Ani drop SSD kullanmadığından kaynaklanıyor olabilir diyecektim sorun hakkında çok bir fikrim yok umarım diğer arkadaşlar yardım eder ancak sesin kesik kesik gelmesi kulaklıktan kaynaklanıyor olabilir.

Windows arama çubuğuna güç yaz ve "güç planını düzenle" ye tıkla oradan gelişmiş güç ayarlarını değiştire tıkla orada sabit disk e tıkla ardından onun altında sabit diski kapatmak için beklenecek süreyi 0 yap. Bu sorununu çözebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı