Bilgisayarda sürekli kasma ve drop sorunu

levent_abdullah

Femtopat
Daha fazla  
4060 Ti ekran kartım var yaklaşık 7 aydır kullanıyorum memlekete gittim 5 gündür kapalıydı sonra geri geldim yayın açacaktım TikTok'tan her zaman yaptığım gibi bir baktım oynadığım oyun FPS 90 olmuş drop yiyor. 30-20 FPS düşüyor TikTok yayın aracını kapattım sonra oyundan çık gir yaptım ve gene aynı problem. Oyun kasıyor ve drop yiyor normalde hiçbir sıkıntı yoktu 5 gün PC açılmadı yavaşladı, 2 gündür böyle. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4060 Ti ekran kartım var yaklaşık 7 aydır kullanıyorum memlekete gittim 5 gündür kapalıydı sonra geri geldim yayın açacaktım TikTok'tan her zaman yaptığım gibi bir baktım oynadığım oyun FPS 90 olmuş drop yiyor. 30-20 FPS düşüyor TikTok yayın aracını kapattım sonra oyundan çık gir yaptım ve gene aynı problem. Oyun kasıyor ve drop yiyor normalde hiçbir sıkıntı yoktu 5 gün PC açılmadı yavaşladı, 2 gündür böyle. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba bende kasma sorununu bazen RX470 de yaşıyorum driver gidiyor bazen sıkıntı oluyor FPS çok düşüyor belki sizde de aynı sorun vardır bir driverları kontrol edin olmaz ise format falan atabilirsiniz.

Merhaba bende kasma sorununu bazen RX470 de yaşıyorum driver gidiyor bazen sıkıntı oluyor FPS çok düşüyor belki sizde de aynı sorun vardır bir driverları kontrol edin olmaz ise format falan atabilirsiniz

Merhaba bende kasma sorununu bazen RX470 de yaşıyorum driver gidiyor bazen sıkıntı oluyor FPS çok düşüyor belki sizde de aynı sorun vardır bir driverları kontrol edin olmaz ise format falan atabilirsiniz.
son derken game ready sürücüsu oluyo bizde onu kurduktan sonra zaten kötüleşmeye başladı format nasıl atılcagını bilmiyorum

Son derken Game Ready sürücüsu oluyor bizde onu kurduktan sonra zaten kötüleşmeye başladı format nasıl atılcagını bilmiyorum.

Format atmak için internette bir sürü video var hocam onlardan bakabilirsniz hocam bir de aygıt yöneticisine tıklayıp şu kısmın fotoğrafını atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1737718470297.png
    1737718470297.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 21
Hocam belki driverlarda sıkıntı vardır diye sordum ama sıkıntı yok gibi gözüküyor hocam kusura bakmayın aklıma başka bir şey gelmiyor önerim format atmayı denemeniz.
format atsam pc de ne gibi eksiklikler olur veya eski haline dönermi yada bu işlem yapması uzun sürermi biraz bilgi verseniz sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı