Çözüldü Bilgisayarda aniden RAM kullanımı arttı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşim bilgisayar kullanırken birden RAM'ın %99'a çıktığını söyledi. Ekran kapanmış bir daha RAM'leri söküp taktım ekran geldi fakat Görev Yöneticisi'ni açtığımda boşta %98'de çalışıyor görev yöneticisinde gözükmüyor neyin fazla çalıştırıldığı. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Eki Görüntüle 1237481

Üstüne bir kez tıklayın kullanımı sıralar yüksekten düşüğe.

Baktığımda herhangi bir şey göstermiyor 200 MB en fazla kullanılıyor yazıyor.

Sistem özellikleri?

B250M Plus.
16 GB RAM HyperX 2400MHz.
GTX 1060 6 GB.
i7 7700.

Herhangi bir şey indirmiş mi? Ya da birkaç ayarla oynamış mı?

Yok, herhangi bir uygulama kurmamış.
Arkadaşlar, kendi çözümüm olarak ekrana görüntü gelmiyordu. RAM'leri çıkartıp taktım ve görüntü geldi açıldığında bellek 98 de idi RAM'i daha fazla zorlamamak adına hızlıca Kaspersky kurdum ve çalıştırdım. Yükleme yaparken yeniden başlatıp açtığında bellek kullanımı 35'e kadar düştü tarama yaptığımda 2 adet trojan olduğunu fark ettim ve uygulama sayesinde sildim. Taramalarımı 2 kere yaptım ve temizledim sonucunda her şey düzgünce çalıştı.
1639068868444.png

Eki Görüntüle 1237481

Baktığımda herhangi bir şey göstermiyor 200 MB en fazla kullanılıyor yazıyor.

Sistem özellikleri?

B250M Plus.
16 GB RAM HyperX 2400MHz.
GTX 1060 6 GB.
i7 7700.

Herhangi bir şey indirmiş mi? Ya da birkaç ayarla oynamış mı?

Yok, herhangi bir uygulama kurmamış.
Arkadaşlar, kendi çözümüm olarak ekrana görüntü gelmiyordu. RAM'leri çıkartıp taktım ve görüntü geldi açıldığında bellek 98 de idi RAM'i daha fazla zorlamamak adına hızlıca Kaspersky kurdum ve çalıştırdım. Yükleme yaparken yeniden başlatıp açtığında bellek kullanımı 35'e kadar düştü tarama yaptığımda 2 adet trojan olduğunu fark ettim ve uygulama sayesinde sildim. Taramalarımı 2 kere yaptım ve temizledim sonucunda her şey düzgünce çalıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı