Herkese merhaba! Bilgisayarımda şu an ESET kullanmaktayım ve 9-10 günü falan kaldı. Silmeyi düşünüyorum artık. Sizce sildikten sonra antivirüse gerek var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!
Gerek var, standart ev kullancısı da olsanız gerek var. En azından Defender aktif tutun. Zararlı yazılımların bulaşması için artık kullanıcı aktivitesine dahi gerek olmuyor. Riske atmaya değmez.
Hocam crackli oyun/program vs. indirmiyorsanız, öyle bilmediğiniz linklere falan tıklayıp herhangi bir dosya da indirmiyorsanız gerek yok ama bu ve bu tarz şeylerle uğraşıyorsanız kullanmanız çok daha iyi olacaktır.
Herkese merhaba! Bilgisayarımda şu an ESET kullanmaktayım ve 9-10 günü falan kaldı. Silmeyi düşünüyorum artık. Sizce sildikten sonra antivirüse gerek var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi Sosyaller!
Herkese merhaba! Bilgisayarımda şu an ESET kullanmaktayım ve 9-10 günü falan kaldı. Silmeyi düşünüyorum artık. Sizce sildikten sonra antivirüse gerek var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi Sosyaller!
Artık bazı girdiğimiz sitelerden de sıkıntı çıkabiliyor. Hiç sıkıntılı işlere girmeden sadece oyun oynuyorsanız kullanmayın ya da Defender açık olsun sadece. Bilmediğiniz sitelere giriyorsanız lazım bir şeyler. ESET bitince 90 günlük Kaspersky geçebilirsiniz.