Emirhan03 Kilopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Kasım 2020 #1 Twitch'te yayın izlerken aniden bir ses gelmeye başladı, saat gece 1'di. Saat geç olmadı mı, ne yapıyorsun burada falan dedi. Önce çok korktum, sonra Opera'yı kapattım ve ses gitti. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Twitch'te yayın izlerken aniden bir ses gelmeye başladı, saat gece 1'di. Saat geç olmadı mı, ne yapıyorsun burada falan dedi. Önce çok korktum, sonra Opera'yı kapattım ve ses gitti. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
3 303267 Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 4 Kasım 2020 #41 Temiz kurulum yapmanız şart. Kurulumdan sonra güzel bir antivirüs programı indirin. Artı 0 Eksi
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #42 Emirhan03 dedi: Saat geç oldu ne yapıyorsun evdekiler uyumadı mı? Dedi. Genişletmek için tıkla... Ben'de korkmaya başladım ya. Hiç korsan oyun indirdin mi? Hile yapmaya çalıştın mı bir oyun'da? Artı 0 Eksi
Emirhan03 dedi: Saat geç oldu ne yapıyorsun evdekiler uyumadı mı? Dedi. Genişletmek için tıkla... Ben'de korkmaya başladım ya. Hiç korsan oyun indirdin mi? Hile yapmaya çalıştın mı bir oyun'da?
Odin the Son of Borr Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ásgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic 4 Kasım 2020 #43 Komşunun sesi gelmiş olabilir. Mesela ben şuan üst kattan ninni dinliyorum. Antivirüs ve malware taraması yaptırın. Modem şifresini değiştirin. 3. parti ve crackli içerik varsa kaldırın. Artı 0 Eksi
Komşunun sesi gelmiş olabilir. Mesela ben şuan üst kattan ninni dinliyorum. Antivirüs ve malware taraması yaptırın. Modem şifresini değiştirin. 3. parti ve crackli içerik varsa kaldırın.
KS KS Emirhan03 Kilopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Kasım 2020 #44 Ben bilgisayarı kapatıyorum yarın format atarım yardımınız için teşekkür ederim. Fernando Muslera dedi: Ben'de korkmaya başladım ya. Hiç korsan oyun indirdin mi? Hile yapmaya çalıştın mı bir Oyun'da? Genişletmek için tıkla... Sadece internetten Among Us indirmiştim. Artı 0 Eksi
Ben bilgisayarı kapatıyorum yarın format atarım yardımınız için teşekkür ederim. Fernando Muslera dedi: Ben'de korkmaya başladım ya. Hiç korsan oyun indirdin mi? Hile yapmaya çalıştın mı bir Oyun'da? Genişletmek için tıkla... Sadece internetten Among Us indirmiştim.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #45 Odin the Son of Borr dedi: Komşunun sesi gelmiş olabilir. Mesela ben şu an üst kattan ninni dinliyorum. Antivirüs ve malware taraması yaptırın. Modem şifresini değiştirin. 3. parti ve crackli içerik varsa kaldırın. Genişletmek için tıkla... Ninni güzel miydi bari yoksa kibar feyzodaki gibi ninniyi söyleyeni uyutacak cinsten miydi? Emirhan03 dedi: Ben bilgisayarı kapatıyorum yarın format atarım yardımınız için teşekkür ederim. Sadece internetten Among Us indirmiştim. Genişletmek için tıkla... gods among us 1-2 ? Artı 0 Eksi
Odin the Son of Borr dedi: Komşunun sesi gelmiş olabilir. Mesela ben şu an üst kattan ninni dinliyorum. Antivirüs ve malware taraması yaptırın. Modem şifresini değiştirin. 3. parti ve crackli içerik varsa kaldırın. Genişletmek için tıkla... Ninni güzel miydi bari yoksa kibar feyzodaki gibi ninniyi söyleyeni uyutacak cinsten miydi? Emirhan03 dedi: Ben bilgisayarı kapatıyorum yarın format atarım yardımınız için teşekkür ederim. Sadece internetten Among Us indirmiştim. Genişletmek için tıkla... gods among us 1-2 ?
3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Kasım 2020 #46 Emirhan03 dedi: - Anti virüs kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ile tam tarama yapın. Ha bide Malwarebytes'ı da unutma. Emirhan03 dedi: Ben bilgisayarı kapatıyorum yarın format atarım yardımınız için teşekkür ederim. Sadece internetten Among Us indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hemen format atmayın hocam. Artı 0 Eksi
Emirhan03 dedi: - Anti virüs kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ile tam tarama yapın. Ha bide Malwarebytes'ı da unutma. Emirhan03 dedi: Ben bilgisayarı kapatıyorum yarın format atarım yardımınız için teşekkür ederim. Sadece internetten Among Us indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hemen format atmayın hocam.