Çözüldü Bilgisayarda biri olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

751134

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 10 kullanıyorum ve bazen bir şey aratmak için yazı yazdığımda 2 veya 3 harf gözümün önünde siliniyor. Ayrıca FitGirl'den indirip Co-op modu kurduğum Call of Duty Modern Warfare 2 (2009) dosyasındaki steam_api.dll dosyası kendi kendine silinmiş. Antivirüs programlarını oyunu oynarken ve kurarken kapalı tutuyorum. Ayrıca bilgisayarı Kaspersky ve Malwarebytes ile tarattım. Herhangi bir virüs çıkmadı. Ayrıca denetim masasındaki kullanıcılar kısmında sadece benim hesabım var.

Çözüm
Umarım bu bir hatadır. Eğer hata değilse iyi niyetli bir hackermiş. Daha kötü şeyler yapabilirdi.
İyi niyetli hacker da olsa öyle şeyler yapmaz hocam. Ya da yapıyorsa daha büyük şeyleri bekleyin. İyi hacker başkasının pc'sine sızacağını da zannetmiyorum.

Ya şey gibi düşün. Yazı yazarken yanlışlıkla backspaceye basıyorsun gibi düşün, bu arada backspaceye basmadığıma eminim, şimdi daha açıklayıcı olmuştur.

Sağ ol.
Bir hatadır.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…