Bilgisayarda Bitcoin Mining Yapılabileceği Nasıl Anlaşılır?

Ada Yiğit

Centipat
Bilgisayarımdan bitcoin mining yapılıyor mu diye kontrol etmek istiyorum. Antimalware adlı program indirdim ve tarattım ve sonuçları bakar mısınız?

bazenleri 20,50,70 e çıkabiliyo sizce bitcoin mining yapılıyomu

Dosya Ekleri

• IMG_0303.JPG
    254,1 KB · Görüntüleme: 730
Bunu bilemeyiz. Yazılımın amacı sadece bilgisayarı yormakta olabilir.

Reklam virüsü ve onun yüklenmesini sağlan programlar sanırım sonuçta görülenler, mining'e dair bir şey yok.

Adware yükleyici var diyor antivirüs, geri dönüşüm kutunuzdaymış. Sağdan soldan reklam çıktığınız gördünüz mü hiç?

Adware yükleyici var diyor antivirüs, geri dönüşüm kutunuzdaymış. Sağdan soldan reklam çıktığınız gördünüz mü hiç?

Hayır, oyun oynarken falan hiç reklam falan yok masaüstünde. sagda solda falan reklamlar yok.
Bilgisiyarımda Bitcoin mining yapılmıyor yani değil mi?
Görev yöneticisinde %100 disk ilk girdiğimde CPU %100'dü şimdi, 20-30 ama ilk girdigimde o da 5 saniye falan.

Bitcoin mining ile zaralı virüsler yok yani, değil mi?

Şu an mesela %4 disk.

Yazılım ile bilgisayarınıza giren Bitcoin mining ayrı olarak internetinizi de kullanımını yükseltir Google kapalı iken görev yöneticisini açın ve performansa tıklayın Ethernet yazana tıklayın Google falan kapalı olsun. Gelen ve gidenlerde yüksek bir oran yok ise korkmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…