Bilgisayarda Bitcoin Mining Yapılabileceği Nasıl Anlaşılır?

Ada Yiğit

Centipat
Bilgisayarımdan bitcoin mining yapılıyor mu diye kontrol etmek istiyorum. Antimalware adlı program indirdim ve tarattım ve sonuçları bakar mısınız?

IMG_0298.JPG

Adware yükleyici var diyor antivirüs, geri dönüşüm kutunuzdaymış. Sağdan soldan reklam çıktığınız gördünüz mü hiç?

Adware yükleyici var diyor antivirüs, geri dönüşüm kutunuzdaymış. Sağdan soldan reklam çıktığınız gördünüz mü hiç?

Hayır, oyun oynarken falan hiç reklam falan yok masaüstünde. sagda solda falan reklamlar yok.
Bilgisiyarımda Bitcoin mining yapılmıyor yani değil mi?
Görev yöneticisinde %100 disk ilk girdiğimde CPU %100'dü şimdi, 20-30 ama ilk girdigimde o da 5 saniye falan.

Bitcoin mining ile zaralı virüsler yok yani, değil mi?

Şu an mesela %4 disk.

Yazılım ile bilgisayarınıza giren Bitcoin mining ayrı olarak internetinizi de kullanımını yükseltir Google kapalı iken görev yöneticisini açın ve performansa tıklayın Ethernet yazana tıklayın Google falan kapalı olsun. Gelen ve gidenlerde yüksek bir oran yok ise korkmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı