Bilgisayarda Bluetooth kullanılır mı?

Makaleler
5
İyi akşamlar.

Şu an kullandığım bilgisayarda Bluetooth kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla, aşağıdaki gibi bir adaptör alıp takmam gerekiyor. Bunu yapmadan önce, sizlere bir şeyler sormak istiyorum. Bu arada, az önce dediğim şeylerde bir yanlış varsa düzeltirsiniz.

• Başka bir yolu var mı? Anakartlarda dahili olarak bulunma ihtimali var mıdır
  • Ne önerirsiniz? Hangi adaptörü alayım, ne farkları olur? Mağazalardan rastgele bir tane alsam işime yarar mı?
Anakartım, X570 Gaming Plus.

Teşekkürler. :)

Son düzenleme:
İyi akşamlar.

Şu an kullandığım bilgisayarda Bluetooth kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla, aşağıdaki gibi bir adaptör alıp takmam gerekiyor. Bunu yapmadan önce, sizlere bir şeyler sormak istiyorum. Bu arada, az önce dediğim şeylerde bir yanlış varsa düzeltirsiniz.

• Başka bir yolu var mı? Anakartlarda dahili olarak bulunma ihtimali var mıdır?
  • Ne önerirsiniz? Hangi adaptörü alayım, ne farkları olur? Mağazalardan rastgele bir tane alsam işime yarar mı?
Teşekkürler. :)

Attığınız model güzel içinde dahili olup olmadığını anlamamız için anakart modelinizi yazın.

Son bir sorum var. Sağdan soldan, rastgele bir adaptör alsam ne olur? Ömrü kısa olur sanırım.

Çoğunun fiyatı üç aşağı 5 yukarı aynı 15-20 tl fark var attığınız model işinizi fazlasıyla görür kaliteden vazgeçmeyin.

Son bir sorum var. Sağdan soldan, rastgele bir adaptör alsam ne olur? Ömrü kısa olur sanırım.
1) Ömrü kısa olur.
2) Muhattap bulamazsın.
3) Kesilme, kopma sorunları yaşayabilirsin.
4) Çekim gücü az olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı