Çözüldü Bilgisayarda Bluetooth Wireless driver yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymnwastaken

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumda BT Wireless driver yok. Bu yüzden Bluetooth ile ilgili hiçbir cihaz bağlayamıyorum. Intel'in BT Wireless driverlarını kurmayı denedim hiçbir şekilde olmadı. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Tamamdır. Geri dönerseniz memnun olurum. İyi günler.

Hocam direk Bluetooth'ta hiçbir cihaz çıkmıyor. Oyun oynamak için PS4 kolu bağlamaya çalışayım, müzik dinlemek için kulaklık bağlamaya çalışayım hiçbir şekilde cihazı görmüyor.

Hocam denedim gayet temiz bir şekilde çalışıyor. Üstte dediğim Intel driver programını kurmayı deneyin büyük ihtimalle çözülecektir gerçekten Lenovo Vantage'nin driver güncellemesi aşırı rezilmiş Intel'den guncelleyince dahili GPU'daki takılmalar düzeldi.

Bu arada Intel grafik, Intel Wi-Fi ve Intel BT 3unun de güncellemesi varmış büyük ihtimalle sizde de vardır Vantage'den görünmüyordu.
Laptopumda BT Wireless driver yok. Bu yüzden Bluetooth ile ilgili hiçbir cihaz bağlayamıyorum. Intel'in BT Wireless driverlarını kurmayı denedim hiçbir şekilde olmadı. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir tane bluetooth portu alırsanız sorununuz çözülecektir. USB şeklinde olur.

Artı -1 Eksi

Intel driver & Support'u yükle oradan kendisi eksik driverlari kuracaktır. Cihaz bilgisini de yazmanız çok mantıklı olurdu.

Şahsen bende Lenovo var, Lenovo Vantage aşırı kötü driver yükleme konusunda hem yanlış kurmuş Wi-Fi falan sorun çıkarıyordu hem de güncel driverlari hemen yayınlanıyor. Resmen driverlari BIOS'ta dahil tek tek bulup kendim kurdum. Allah'tan Intel'in Drive ve Support yazılımı var hemen yenilerini kuruyor.

Intel driver & Support'u yükle oradan kendisi eksik driverlari kuracaktır. Cihaz bilgisini de yazmanız çok mantıklı olurdu.

Şahsen bende Lenovo var, Lenovo Vantage aşırı kötü driver yükleme konusunda hem yanlış kurmuş Wi-Fi falan sorun çıkarıyordu hem de güncel driverlari hemen yayınlanıyor. Resmen driverlari BIOS'ta dahil tek tek bulup kendim kurdum. Allah'tan Intel'in Drive ve Support yazılımı var hemen yenilerini kuruyor.

Hocam bende de Lenovo LOQ 15iax9i modeli var. İlk aldıgımda bende de Wi-Fi'de sorun cıkmıstı o halledildi ama Wireless işini halledemedim. Şimdi dediğinize bir bakayım

Hocam bende de Lenovo LOQ 15iax9i modeli var. İlk aldıgımda bende de Wi-Fi'de sorun cıkmıstı o halledildi ama Wireless işini halledemedim. Şimdi dediğinize bir bakayım.

Aynı cihaz hocam resmen kac gundur Wi-Fi'de işkence çekiyordum sürekli atıyordu meğerse beyefendiler düzgün driver kuramamis Allah'tan bu üstteki Intel'in yazılımını kurdum hemen halletti hatta bende IGPU'da bile sorun vardı oyundan çıkıp geri IGPU'ya çekince sürekli takılma oluyordu daha yeni guncelledim bende umarım düzelmiştir.

Aynı cihaz hocam resmen kac gundur Wi-Fi'de işkence çekiyordum sürekli atıyordu meğerse beyefendiler düzgün driver kuramamis Allah'tan bu üstteki Intel'in yazılımını kurdum hemen halletti hatta bende IGPU'da bile sorun vardı oyundan çıkıp geri IGPU'ya çekince sürekli takılma oluyordu daha yeni guncelledim bende umarım düzelmiştir.

Peki hocam sizde de Bluetooth'la cihaz bağlanamama gibi bir durum oldu mu veya var mıydı? Gerçekten sinir bozucu bir durum. Direk hiçbir cihaz gözükmüyor Bluetooth'ta

Peki hocam sizde de Bluetooth'la cihaz bağlanamama gibi bir durum oldu mu veya var mıydı? Gerçekten sinir bozucu bir durum. Direk hiçbir cihaz gözükmüyor Bluetooth'ta.

Sanırım hiç Bluetooth ile işim olmadı bir deneyeyim ona göre yazarım hocam.

Peki hocam sizde de Bluetooth'la cihaz bağlanamama gibi bir durum oldu mu veya var mıydı? Gerçekten sinir bozucu bir durum. Direk hiçbir cihaz gözükmüyor Bluetooth'ta
Bu arada nasıl bağlanmıyor mesela bağlanıp belli bir süre sonra atıyor mu yoksa hiç mi bağlanmıyor.

Tamamdır. Geri dönerseniz memnun olurum. İyi günler

Bu arada nasıl bağlanmıyor mesela bağlanıp belli bir süre sonra atıyor mu yoksa hiç mi bağlanmıyor.

Hocam direk Bluetooth'ta hiçbir cihaz çıkmıyor. Oyun oynamak için PS4 kolu bağlamaya çalışayım, müzik dinlemek için kulaklık bağlamaya çalışayım hiçbir şekilde cihazı görmüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı