Çözüldü Bilgisayarda Bluetooth Wireless driver yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymnwastaken

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumda BT Wireless driver yok. Bu yüzden Bluetooth ile ilgili hiçbir cihaz bağlayamıyorum. Intel'in BT Wireless driverlarını kurmayı denedim hiçbir şekilde olmadı. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Tamamdır. Geri dönerseniz memnun olurum. İyi günler.

Hocam direk Bluetooth'ta hiçbir cihaz çıkmıyor. Oyun oynamak için PS4 kolu bağlamaya çalışayım, müzik dinlemek için kulaklık bağlamaya çalışayım hiçbir şekilde cihazı görmüyor.

Hocam denedim gayet temiz bir şekilde çalışıyor. Üstte dediğim Intel driver programını kurmayı deneyin büyük ihtimalle çözülecektir gerçekten Lenovo Vantage'nin driver güncellemesi aşırı rezilmiş Intel'den guncelleyince dahili GPU'daki takılmalar düzeldi.

Bu arada Intel grafik, Intel Wi-Fi ve Intel BT 3unun de güncellemesi varmış büyük ihtimalle sizde de vardır Vantage'den görünmüyordu.
Tamamdır. Geri dönerseniz memnun olurum. İyi günler.

Hocam direk Bluetooth'ta hiçbir cihaz çıkmıyor. Oyun oynamak için PS4 kolu bağlamaya çalışayım, müzik dinlemek için kulaklık bağlamaya çalışayım hiçbir şekilde cihazı görmüyor.

Hocam denedim gayet temiz bir şekilde çalışıyor. Üstte dediğim Intel driver programını kurmayı deneyin büyük ihtimalle çözülecektir gerçekten Lenovo Vantage'nin driver güncellemesi aşırı rezilmiş Intel'den guncelleyince dahili GPU'daki takılmalar düzeldi.

Bu arada Intel grafik, Intel Wi-Fi ve Intel BT 3unun de güncellemesi varmış büyük ihtimalle sizde de vardır Vantage'den görünmüyordu.

Çözüm

Tamamdır hocam çok sağ olun yardımcı olduğunuz için. Deneyeceğim.

hocam denedimde nasıl yaptınız acaba? bende intel destek indirince bana güncellemeler mevcut değil diyor

Son düzenleme:

Hocam denedimde nasıl yaptınız acaba? Bende Intel destek indirince bana güncellemeler mevcut değil diyor.

Buradan girin gerekli indirmeleri kendisi yapacaktır web site üzerinden sürücüleri indirip kurar kendisi.

Hocam denedimde nasıl yaptınız acaba? Bende Intel destek indirince bana güncellemeler mevcut değil diyor.

Hocam bir de Intel grafikleri kontrol merkezini indirebilirsin bu siteye oradan girmiştim.

hocam denedimde nasıl yaptınız acaba? bende intel destek indirince bana güncellemeler mevcut değil diyor

Buradan girin gerekli indirmeleri kendisi yapacaktır web site üzerinden sürücüleri indirip kurar kendisi.

Hocam bir de Intel grafikleri kontrol merkezini indirebilirsin bu siteye oradan girmiştim.

Arc'nin altındaki asistanın cihaza kurulması lazım o şek.

Hocam sorun olursa yazın bir de ekran görüntüsü atarsanız daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-28 170644.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-28 170644.png
    163,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2024-10-28 171429.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-28 171429.png
    104 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Arc'nin altındaki asistanın cihaza kurulması lazım o şek.

Hocam sorun olursa yazın bir de ekran görüntüsü atarsanız daha iyi olur.

Hocam benim ekran kartım Arc değil RTX 4050

Benimde 4060 hocam intel size güncelleme vermissekurun bise olmaz

Sonuç olarak bunları sizeozel veriyor

Hocam en olmadı ben size BT sürüm numarssi veririm onu intelden bulup manuel kurarsınız

Hocam benim ekran kartım Arc değil RTX 4050.

Hocam Lenovo bana Intel'deki sürücülerin referans sürücüler olduğunu performans ve uyumluluk sorunları olabileceğini söyledi bu arada bendeki Wi-Fi sorunu hala devam ediyormuş şimdi fark ettim. Sen en iyisi alttaki linkten cihaz bilgilerinle girip sürücüler ve yazılımlara girip manuel güncellemelere girip ordan gerekli driverleri indirip kurmaya çalışın birde

şurdan direkt intelin verdiği güncellemeyi kurabilirsin

Son düzenleme:
Benim de 4060 hocam Intel size güncelleme vermissekurun bir şey olmaz

Sonuç olarak bunları sizeozel veriyor

Hocam en olmadı ben size BT sürüm numarssi veririm onu Intel'den bulup manuel kurarsınız

Hocam Lenovo bana Intel'deki sürücülerin referans sürücüler olduğunu performans ve uyumluluk sorunları olabileceğini söyledi bu arada bendeki Wi-Fi sorunu hala devam ediyormuş şimdi fark ettim. Sen en iyisi alttaki linkten cihaz bilgilerinle girip sürücüler ve yazılımlara girip manuel güncellemelere girip oradan gerekli sürücüleri indirip kurmaya çalışın bir de

Şuradan direkt Intel'in verdiği güncellemeyi kurabilirsin

Hocam güncellemeyi kuruyorum fakat olmuyor aynı hiçbir şey değişmiyor.

Tamamdır hocam Realtek BT driver ile hallettim 3 aydır arıyordum çok teşekkürler size de zahmet oldu.

Hocam bu arada Wi-Fi olayını nasıl çözdünüz benim bir tik canımı sıkıyor bu konu doğru düzgün bir modem olmadığı için test edemiyorum ama ideapadimde hiç kopma olmazdı bu git gel yapıyor bazen direkt kopuyor.

Hocam bu arada Wi-Fi olayını nasıl çözdünüz benim bir tik canımı sıkıyor bu konu doğru düzgün bir modem olmadığı için test edemiyorum ama ideapadimde hiç kopma olmazdı bu git gel yapıyor bazen direkt kopuyor.

Hocam bende PC'yi ilk aldığımda Wi-Fi yoktu hatta bir 2-3 saat bulana kadar telefon bağlayarak yapmıştım. Sonra Manuel kurdum Lenovo'nun service bridgeinden. Şu anlık bir sıkıntı yok ama tabii manuel olduğu için güncellemeleri kontrol etmek lazım arada. 1-2 ay kontrol etmezsen Wi-Fi'ler gözüküyor ama bağlı, güvenli değil sorunu oluyor. Sonra daha yeni bir sürümü yükleyince düzeliyor

Hocam bende PC'yi ilk aldığımda Wi-Fi yoktu hatta bir 2-3 saat bulana kadar telefon bağlayarak yapmıştım. Sonra manuel kurdum Lenovo'nun service bridgeinden. Şu anlık bir sıkıntı yok ama tabii manuel olduğu için güncellemeleri kontrol etmek lazım arada. 1-2 ay kontrol etmezsen Wi-Fi'ler gözüküyor ama bağlı, güvenli değil sorunu oluyor. Sonra daha yeni bir sürümü yükleyince düzeliyor.

Hocam formatla kurduğun zaman driverlari kurulu olmuyor o normal zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı